[silindi] Bat günü bu günler olanlar test yaptınız mı 🥰 ya da ne zaman yapcaksınız belirtiler var mı 🤭
Sinemberkehan [silindi] Bat 16 haziran. Test yapmadım 😢😢korkuyorum neqatif çıkmasından. Adet olucakmışım gibi ağrılar var.
Gzmklncc [silindi] bat 21 geçen yaptım negatif sandım silik çizg var dediler çamaşır suyu testide yaptım kasıklarım göğüslerim felaket en sevdiğim yemekten tiksiniyorum şuan hala kan vermedim
tatlisbirkiz [silindi] ben canım 23ü bekliyorum test yapmadım olsa bile çıkmaz diye üzülmek istemiyorum 🤦🏻♀️
[silindi] Sinemberkehan Bence yapın bir gğn geçmiş kesin çıkar 😅 Nasıl duruyorsunuz ben duramıyorum daha 4-5 gün varken 😅
Sinemberkehan [silindi] Şimdi yapsam çıkarmı acaba? Sabah idrarinde yapılsa daha net olur diye düşününüyorum
Deniz_20 Gzmklncc çamaşır suyu asit idrarda asittir asitle asiti birleştirince zaten köpürür😂 gebelikle ilgilisi yok
[silindi] Sinemberkehan Varsa kesin çıkar çünkü gününüz geçmiş :) Bence hemen yapın yaparsanız bizide haberdar edin 🥰
Gzmklncc Deniz_20 çevremde gebeliğini öyle öğrenen bir çok kişi var eşimde ve 3 4 kişide daha denedim hiç birinde benimki gibi olmadı teşekkür ederim
tatlisbirkiz [silindi] erken gebelik testi mi yapsam yarın 😄 ay bilmiyorum canım ya kararsızım adet öncesi göğüs ağrısı olur ya bitek o var başkada hiç belirti yok akıntı falan yok yani yada diğer yaygın belirtiler o yüzden pek oldu gibi hissedemiyorum 😞