• Gebelik
  • Doğuma ne kadar kaldı🌸 28gün kaldi😇

127383 normal doğum ama bebeğim çok kilolu zorunlu sezeryan olabilirim doktor öyle söyledi ilerleyen haftalara bakicak canım ☺️ bana diyor ne yedin böyle tontis oldu bende hiç iştahım yok dedim genetik herhalde bende bebekken iri doğmuşum

127383 10 gün kaldı yalancı sancılarım da var ama kızım gelmiyor normal olucak

Nur123aa kac kilo oldu bebis🌸 bana da tombis diyor bebek icin bnde zorunlu sezeryandan korkuyorum ya normal istiyorum

Eda_65 son güne kadar bekle kuzum sancilarin gelir, Rabbim saglikla kucagina almayi nssip eylesin🤲🌸

127383 son 22 gün kaldı hep bitsin kavuşayım dedim ama dün devlet Hastanesi hem korkuttu beni hem psikolojik olarak beni çok etkiledi korkudan uyuyamıyorum artık o muameleleri gördükten sonra herşeyden soğudum 🥺

127383 sancım sabah yataktan kalkerken oluyor biraz sonra geçiyor sürekli tuvalete çıkıyorum ama son hafta olduğu icin artık bebek asagiya indi mesaneme baskı yapıyor agri yok ama sık tuvalete cikma var 🤷🏻‍♀️

127383 ayy aynıyız bizimdr 30 gün kaldı ama iki haftaya kadar doğsa ne iyi olur bayrama denk gelirse napcam bilmiyorum

127383 26 kaldı benimde ilk doğum olduğu için hala karar veremedim şuan herşey normal gözüküyor bakalım nasıl olacak 🥰

Uygulamaya göre 25 ama sezeryan gibi gözüküyor pazartesi gün vericek doktorum 38 de alırım dedi❤️

Kızlar en iyisi normal doğum kararsız olanlara söylüyorum benim üçüncü olacak hiç korkmayın sancı kısmı uzun sürüyo doğurmak 5 dk sancı da da bol bol dua edin günahlarımız dökülüyor Allah böyle bir fırsat vermiş ne istiyorsanız hepsi için dua edin geçecek yarın olacak yavruma kavuşacağım diye düşünün

• [silindi]

127383 30 gun kaldi , normal dogum oncelikliyim , korkuyorum biraz yalan yok ama herseye degecek sonunda <3