cheryyy46 Deletedmom83940 Bence annenin gördüğü rüya çıkıyor 🥰 kizlarimda hep kız gördüm rüyamda bu defa oğlum olacak hep erkek gördüm kizkardesim kız görmüştü mesela ve hissediyorsun ben 3 çocuğumda da hissettim❣🙈
Deletedmom83940 cheryyy46 valla ilk başlarda bişey hissetmiyordum erkek gibi geliyor şimdi de beni her gören senin kızın olacak diyor bende kız görmüştüm ay bilmiyorum sağlıklı olsun yeter ki 😂
girl_boy_annesi Deletedmom83940 doktorun da aklını çorba ettim ama onlar ne olursa olsun son adeti baz alıyorlar kızından biliyorum oda sata göre Temmuz sonu Ağustos başı dedi kuzum 27 Temmuz da doğdu
girl_boy_annesi VuslatSena9 yok hayır ikili tarama yaptırmadım Normal kontrolüm de doktora cinsiyet bellimi dedim erkek dedi ama 1 ay sonra tekrar bakalım dedi kızımda da öyle demişti değişmedi inşallah yine değişmez
Adensmom8 Deletedmom83940 hamile olmadan 2 hafta önce kız bebek gördüm kızım olacak allahın izniyle 🥰
Adensmom8 Deletedmom83940 hamile olmadan 2 hafta önce kız bebek gördüm kızım olacak allahın izniyle 🥰
Alparslaninannesii Deletedmom83940 valla cnm abimin esi de hamile abim cinsiyet öğrenmeye gitmeden birkac gun once rüyasında erkek görmüş bende öğrenecekleri gun erkek yegenimi gördüm cinsiyeti erkek ne kadar etkili bilemiyorum
Deletedmom83940 Alparslaninannesii bende merak ediyorum hangimizin ki çıkacak ben kız gördüm arkadaşım erkek
Deletedmom83940 Alparslaninannesii aynen hiç farketmiyor sağlıklı olsun yeter ilk gebeliğim hepsine razıyım
Alparslaninannesii Deletedmom83940 ayn cnm benim icinde farketmiyor sağlıkla gelsin yeter aramizda 5 gun var bu arada
benimmdunyamm Deletedmom83940 hamile kalmadan önce ve cinsiyetr kadar hep erkek bebek gördüm emzirdim doğurdum falan fistan hep erkekdi ama hep kızım olacak dedim sonuç kızım olacak 🤣🤣
Tugbagelir Stuna Benim annem hamile oldugumu bilmeden senin oglun olcak dedi durduk yere eve gidip test yaptim hamile oldugumu ogrendim cinsiyeti henuz bilmiyorum
by_aytac Deletedmom83940 bizim bebek küçükken 12 haftalık olduğu zaman erkek denildi, ben rüyamda kız bebişe erkek kiyafeti giydirdiyimi gördüm ve 18 haftada kızım olacağınə öyrendik. Ama her kes erkek diyodu
OOzii Deletedmom83940 ben rüyamda erkek çocuğum olacağını goruyordum.grcen kontrolde doktorum büyük ihtimal kiz dedi :) erken soyledi alttan muaneye ettiği icin tersine çıktı benim yani