Kizilkafaa bebeğim eylülde doğdu. Ben tüm Eylül ekimi yenidoğan olmasına rağmen bir zıbın ve bir üst takım (tulum olur-alt üst takım olur) böyle geçirdim. Sonra kasım aralık gibi ya uandıktan sonra sırtına yelek (üstü inceyse) ya da kalın tulum ve takımlara geçtim yeleksiz tüm gün öyleydş kış boyunca. Çorap çok almayın, Patikli pijama en güzeli. Eldivene hiç gerek yok. Gece yatarken 2 aylıkken uyku tulumuna geçtim, çünkü battaniyeyi yüzüne almasından korktum artık. İlk iki ay evin durumuna göre orta kalınlıkta ya da en kalınından battaniye örtüyordum gece. Velhasıl 0-3 aylık en az on tane takımınız olsun daha fazlasına gerek yok. Çünkü 2. Ayran itibaren belki daha erken, 3-6 ay giydirmeye başlarsınız. 3-6 ayı da sonra alırsınız ya da şimdiden üç beş onlardan da alın. Zıbını da 0-3 ay ya da yenidoğan ikisi aynı zaten alın bol bol. Makina yıkama durumunuza göre ben 10 tane kadar yenidoğan 10 tane kadar 3-6 ay aldım ilk zıbınları. Kıyafetten çok zıbın gidiyor (bezden taşıyor, terliyorlar vs). 2 hastane çıkışı almışsınız başka çıkış takımı olarak almayın, ayrı tulum ya da alt üst alın.