MerveEbru Minikbebegim1999 korkma canım İnan bende bebeğimiz olsun çok istiyordum rabbim umulmadık anda nasip etti ve canımdan bi parça Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı ama bu dünyada yicek ekmeği var ise hiç kimse önüne geçemez.
Minikbebegim1999 MerveEbru aynen oyle rabbim hayırlısını versin inşallah biz istedik oldu devamini da Allah nasip ederse ilerler 🤲🌸
littlemomn Şuan dış etkenleri çok anlamaz çünkü daha çok küçük oluşum aşamasında büyüdükçe kedin hisseder korkma
Mrysmg Minikbebegim1999 arada kovmak lazım ama yüzsüz gibi geliyorlar ya 🤣🤣Bende kedileri çok severim eskiden vardı aile evimde ama eşim sevmiyor uzaktan seviyorum artık kedileri 😅
Minikbebegim1999 Mrysmg evet ya bisey olmamiş gibi geliyor gözüme baka baka kovulmayi hakketi salonda yatsin yoksa yatakda böyle gecede zipliyo ordan oraya korkutuyor beni
Buseyllzr Gmzenr bende yarın acile gitcem direk dün gece gittik açıklığıma 2.68 olmus dedi bugün baya yürüyüş hareket felan yaptım kasilmalarim daha da sıklaştı yarın büyük ihtimalle yatış yapcam suniyle deneyecgim kendi sancım çok olmazsa mecbur