Minikbebegim1999 Kizlar bir kedim var ve surekli nezaman sirt üstü yatsam ilaki gelip ustumden gecicek bazen aniden kasiğima basip hoplayip geçiyor korkuyorum aceba bebegim hissediyormu yada bisey olurmu diye
Buseyllzr Minikbebegim1999 benim kedim de hamile olmadan önce hep karnıma basıp geçerdi hamile kaldım kalali hissediyor gibi basmadan bacaklarıma doğru gidip ordan geçiyor 😂 bişey olmaz canım bebeğin amniyon sıvısı içinde guvende kolay kolay darbelerden etkilenmez
2bebe1gebe Minikbebegim1999 benim kedide karnıma çıkıp masaj yapıyor😂ama Allahtan daha yavru bişey olacağınıda sanmıyorum çok sert darbe atamaz herhalde diye düşünuyorum şuan
Gmzenr Minikbebegim1999 korkma kuzum bebeğin suyu koruyor bebeği bizimde kedimiz vardı oda çıkıyordu karnıma çok şükür yok birşey ☺️🌼
Minikbebegim1999 Buseyllzr yok ya ne hissetmesi basip basip geçiyor beni sinir ediyor birde daha çok yeniyim 5 haftalık hamileyim insan ister istemez tedirgin oluyor yani
Minikbebegim1999 Mrysmg varda bilemedim daha 5 haftalık hamileym nekadar oluşmuştur ki nasil korucak diye düşünüyorum yani
Buseyllzr Minikbebegim1999 bişey olmaz canım benim kedim 8 kilo ben yeni hamileyken karnima yatırıp seviyordum
Mrysmg Minikbebegim1999 canım hiçbir şey olmasa kaç kat deri var bebege kedi darbesi ulaşana kadar onun dışında rahim duvarın var
Minikbebegim1999 Buseyllzr inşallah ya yatsa yine iyi basıp geçiyor hizli birde bi anda manide olamiyorum
Mrysmg Minikbebegim1999 çok korkuyorsan karnını yumuşak birseyle kapatabilirsin uzanırken yastık vs gibi kediler anı hareketli oluyor için rahat eder en azından
Minikbebegim1999 Mrysmg tamda yatagima gelmiştim yani yeni uzandm birden oldu neyse kovdum odadan salonda yatsin😄
Mrysmg Minikbebegim1999 arada kovmak lazım ama yüzsüz gibi geliyorlar ya 🤣🤣Bende kedileri çok severim eskiden vardı aile evimde ama eşim sevmiyor uzaktan seviyorum artık kedileri 😅
MerveEbru Minikbebegim1999 geçen gün komşunun yaramaz bi oğlu var 3 yaşlarında falan aniden gelip karnıma vurdu annesi kızdı çok ağrımadı sma bi problemde olmadı yani bebeğin bulunduğu alan korunaklı
Minikbebegim1999 MerveEbru ya nebilym daha cok yeni ya o yuzden bilemedim yani valla okadar emek verdik tüp bebekle yaptik rabbim esirgesin
MerveEbru Minikbebegim1999 korkma canım İnan bende bebeğimiz olsun çok istiyordum rabbim umulmadık anda nasip etti ve canımdan bi parça Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı ama bu dünyada yicek ekmeği var ise hiç kimse önüne geçemez.