Amniyon sivim alt sinirda cikti :( takip edilmesi gerekiyormus. Artirmak icin bol sivi al dedi doktor. Gunde 3lt sivi aliyorum ama baska onerisi olan var mi?

Ezgi_Mercan kaç haftalıksın burdan takip ettiğime göre havuç suyu ve deveci armutu arttırıyormuş suyu

Ayni şeyi ilk gebeligimde yaşadım sınırda cikmisti havuç suyu tüketmek çok iyi geliyor doktorum onermisti bizzat uyguladım katı meyve sikacagi varsa sende yada etrafında bol havuç al katı meyve sikacaginda sık siseye doldur hergun bir iki bardak tuket . 5 10 kilo alıp iki litre falan çıkarabilirsin . Posası çok çıkıyor.

Ezgi_Mercan aynı problemi yaşıyorum biraz toparladım havuç suyu ile karpuz da çok su olduğu için bol karpuz meyve suyu soda hepsini tüketmeye çalış inşallah sıkıntısız atlatırız

Trmerve cok tesekkur ederim, ne yalan soyleyeyim biraz tedirginim. Minigin hareketliligini hissedince rahatliyorum. Havuc suyu yapamadim kati meyve sikacagim yok, vitamin bar gibi bir yer bulursam oradan alicam havuc suyunu. Onun disinda bol sivi tuketiyorum, sivisi vol meyve yiyorum karpuz gibi. Toparlariz umarim 🙏 ilk bebegimi 8 haftalikken genetik bir anomali yuzunden kaybetmistim. O yuzden simdiki bebegim dogana kadar sanirim %100 icim rahat etmeyecek 🤷

Ezgi_Mercan bende 6 kez düşük yaptım seni çok anlıyorum inan ki dolap uygulamasında homend in küçük sıkacaklaro 200 300 lira arası benim ondan var geçen parça ararken rastladım çok iş görüyor isterseniz oraya bir bakın derim sabah akşam en iyi toplayan havuç suyu sıkamıyorsanız bile bol bol gün içerisinde tüketmeye çalışın yiyin

Ezgi_Mercan havuç suyu 3 lt su yeterli değil suyunuzu arttırın kompostu suları bunlar arttırır ama şekerli şeyler bir süre uzak durun

Ezgi_Mercan ben de aynı durumdayım bol bol meyve ye am bol bol. Baklava ye suyu öyle kuru kuru içme. Biz 36+5 e kadar geldik çok şükür. İnşallahhhh sağ salim doğururuz. Her gün dr her gün hastane valla yoruldum

Trmerve bende suan 21. Haftamdayım ve etrafındaki su az diye bebeğim hareket edemiyormuş , çok çok üzüldüm kendimi suçluyorum:( 4 litre su iç dedi doktor

findiklibadem havuç suyu bebeğe su yapıyormuş bir de deveci armut u benim bebeğim için de bir doktor suyu yok diğeri suyu gayet güzel diyor bilemedim 😓 havuç suyu sabah akşam içtim ben şekeriniz yoksa için içebildiğiniz su meyve suyu karpuz hepsini yiyip için bana da çok erken konuldu bu çünkü erken doğum filan yazıyor korktum doktora sordum korkma dedi ama