• Gebelik
  • Son 3 hafta bebege kilo aldırmam lazım

Merhaba kızlar 34.haftama girdim bebeğimde gelişim geriliği olduğu icin doktorum 37.haftada doğuma karar verdi su an 1.650gr 2 kilo olsun istiyorum doğuma kadar şunu yap kesin kilo alır dediğiniz şeyler var mi ?

Ayrıca yaklaşık 4 aydir düzenli besleniyorum süt ceviz muz badem yumurta onları saymıyorum bile yiye yiye sıkıldım ama mecbur az kaldı🤤😅

Fatmanur40 gelişim geriliğinin bir sebebi var mıymış acaba ?
    Burda yazılanlar cici bebe, süt yulaf, muz, kaşar, ceviz, karpuz vs

Fatmanur40 canım kullanıyomusun bilmiyorum ama yine doktoruna danış benimde karın çevresinde gerilik vardı herşeyi yememe rağmen 2 hafta omega 3 e başladım 1 haftada 6 güne düşmüş baya farkı kapadı 300 gr aldı 1 haftada bebeğim

Bende de tek arter var, çok dazla kaşar, kuruyemiş, muz, süt, et, balık,tavuk tükettim. Bugün doktor kuruyemiş olarak sadece badem kilo aldırır dedi günde yarım kilo kaşar yiyorum dedim o kadar yersen böyle kaşınırsın dedi( aldığım fazla kilodan bahsetti) kaşar çocuğa kilo yapmaz sana kilo yapar dedi.

Alazim canım ben perinotolojiye gittim Herhnagi bir sorun çıkmadı.amniyosentez istendi onu da kabul etmedim genetik olabilir dendi.bende düzenli yiyorum ama bebek haftada 100 gr alıyor

Ezgicck omega3 değilde regenesi max kullanıyorum onun içinde de tüm vitaminler var.bende sizin gibi herseyi düzenli yememe rağmen bebeğim haftada 100 gr alıyor.ama soracağım omegayi gittiğimde

aylinpalaa araştırıldı ama herhangi hır sorun çıkmadı.amniyosentez istendi onu da ben kabul etmedim.enfeksiyon,genetik olabilir dendi