By48 Yasemin585858 Defne ismi esasen yunan mitolojisinden gelir. Ve başka bir dinden olan defne isminin de konulması islami açıdan doğru olmadığını söylerler. Defne deniz tanrısı peneus un kızıdır.
BRUTAL-BETTY Ummu_gulsevinc canım Instagram da isimlerin gerçek anlamları diye bir sayfa var oraya bakabilirsin istersen aden anlamı Cennet bahçesi demek değil adn Cennet bahçesi demek aden Allah’ın KURAN’DA Lanetledigi kavim adı olarak geçiyor
Ummu_gulsevinc BRUTAL-BETTY ben internette arastirdim canım adn evet Kuran’da böyle geçiyor ama okunuşu Aden ve cennet bahçesi anlamına geliyor diyordu Instagram da bir sayfa takip ediyorum dinde kız çocukları na konulacak isimler diye orada görmüştüm canım ararstiririm yinede
acemianneee_31 BRUTAL-BETTY yiğit Ali olucak Hz Ali’den esinlenerek Ali koyduk Yiğitte güçlü Mert anlamı🥹🌸
By48 Elifmert1 Yanlış öğrenmişsiniz. Diziden duyduğunuz kadarıyla ise şayet onla yetinmeyin şayet açtık baktık kuranda efnan ismi güzel bitki anlamında geçiyor. Araştırabilirsiniz.
nnnaaz Çok istedim Can olsun ama fazla sade geldi eşie ortak bişeyler düşğndğk ve Karan olarak karar verdik anlamı kahraman yürekli 💙