BRUTAL-BETTY Semaveyso çok isim arasında kaldım ama en son bende masala karar verdim 💗isimleri gibi masal gibi hayatları olur inşallah 🙏🥰
Deletedmom52620 BRUTAL-BETTY ilk kızımın adı Sayra Nas gelmekte olanında Melina olacak Allah’ın izniyle Ama Yanına ikimci bir isim arayışındayım.
Semaveyso BRUTAL-BETTY bende öyle oldum nehir dedim eylül dedim hep bu isimler arasında gittim geldim ama en son masal dedim ve kime sordumsa çok güzel isim dediler 🥰
Beybileydi Berenibeklerken Ayy en sevdiğim isim ben de beren olsun istedim ama eşim aysima da ısrarcı neyseki aysima ismini de beğeniyorum 💕🌸
benito BRUTAL-BETTY Atlas koyacağız biz de oğlumuzun adını 🥰 umarım adını aldığı okyanus kadar engin, güçlü, derin bir karakteri olur 🙏🏻 bütün bebişlerimize sağlıklı ömürler dilerim🧿
BRUTAL-BETTY Elifmert1 efnan anlamı başka diye biliyorum sanki Instagram da isimlerin gerçek anlamları diye bir sayfa var orada doğru yanlış bilinen isimlerin doğru anlamları yazıyor
By48 Elifmert1 Yanlış öğrenmişsiniz. Diziden duyduğunuz kadarıyla ise şayet onla yetinmeyin şayet açtık baktık kuranda efnan ismi güzel bitki anlamında geçiyor. Araştırabilirsiniz.
BRUTAL-BETTY Ummu_gulsevinc canım Instagram da isimlerin gerçek anlamları diye bir sayfa var oraya bakabilirsin istersen aden anlamı Cennet bahçesi demek değil adn Cennet bahçesi demek aden Allah’ın KURAN’DA Lanetledigi kavim adı olarak geçiyor
alonee BRUTAL-BETTY Alihan Deniz ❤️Alihan ulu hükümdar demek Deniz de bildiğimiz Deniz işte gsgsgsgsh😂