mrvcermeli BRUTAL-BETTY Evet benim de aklıma o geldi aseli ben koydum eşim de öbür ismi koysun ama daha belli degil bana erkek gibi geliyor rüyasını gördüm ama kız dediler bakalım hayırlısı erkek olursa Eymen Asaf yada Ömer Asaf babasının adı Ömer bakalım hayırlısı.
Cnsbls İlk kızım belis 🥰 İkincide kız ama henüz bulamadım Badesu istedik herkes beğeniyor babaannesi içki demek olmaz diyor😡
Elifakkara BRUTAL-BETTY oğlumuz olacak nasipse ismi RENAS olsun istiyorum.yol gösteren,rehber anlamında.
Aysekalkan Nasipse Mehmet Fatih ismi gibi tüm soruları sıkıntı lari fet edip gelsin dua edinde şeker var konturol li gidiyoruz sabrederek ama şimdi bide diğerlerinde olduğu bigi kacagimiz var ona bişey yapamıyorum sadece tuzsuz yiyorum tek elimden gelen bu😢
mrvcermeli Aysekalkan Valla bende bu kadar çok koyan olacağını sanmıyordum ben taa lise zamanın da benim arkadaşımın adıydı Asel çok hoşuma gitmişti ben dedim bir gün kızım olursa Asel koyacam dedm eskiden yaygın değildi ama şimdi öyle değil herkes herşeyi çok iyi biliyor.
Haticecebrail21 Ilk cocugum oldugundan esım Ayse olsun dedi ben ise Berra istiyordum baktim ki esimin gönlü hep Ayseden yana hadi AYSE olsun dedim 🤭❤
[silindi] SevimBrkByrz Asel ve asya ararsjnda kararsiz kaldık Asya’yı tercih ettik kızımla beraber kızım derken karnımdaki 😁
FatmaSagir BRUTAL-BETTY BRUTAL-BETTY Rüyamda pembe kuran gördüm üstündede İKRA’nın kuranı yazıyordu eğer kız olursa ikra düşünüyoruz erkek olursa cemal şuan 13 haftalık daha cinsiyeti belli değil hayırlısıyla ozamanlar gelsin diyorum şimdilik 😍