Melegimin_annesi BRUTAL-BETTY oğlum olsaydı Aras istiyodum ama kızım olucak onun ismini de Asel düşünüyorum Asel lina da olabilir 😇
mrvcermeli BRUTAL-BETTY Kız olursa ki kız dediler Asel Aden koyucaz Asel bal demek ve Kur’an da geçiyor Aden de cennet bahçesi demek.. bu iki isim de Kur’an da geçiyor…
BRUTAL-BETTY mrvcermeli Aden: Aden ismi, Allah’ın yasakladığı kavim isimlerindendir. Had ve Necm suresinde yer almaktadır.
hzlkra BRUTAL-BETTY Erkin - hiçbir koşula bağlı olmaksızın istediği biçimde davranabilen, özgür demek 🥰
mrvcermeli BRUTAL-BETTY Aa gerçekten mi kaynanam atmıştı bana bu isimleri Kur’an da geçiyor diye Asel de var hatta ben öyle biliyorum yani yasaklı değil diye biliyorum… Öyle duydum çünkü.
mrvcermeli BRUTAL-BETTY Ben baktım şimdi İslami açıdan kullanılması caizdir ve hiç bir sakıncası yoktur diyor..
mrvcermeli BRUTAL-BETTY Evet cennet bahçesi demek. Araştırdık biz de öyle birşey duymadım ben. Bi soruyum bakym
BRUTAL-BETTY mrvcermeli yani adn ve Aden çok karıştırıyorlar bende dedem ve annaneme sordum kuran da geçiyor mu diye ama Aden geçmiyor mus
BRUTAL-BETTY mrvcermeli Instagram da isimlerin gerçek anlamları diye bir sayfa var canım oraya gir Aden yazan isme bak istersen açıklaması ile yazıyorlar orada 🥰
mrvcermeli BRUTAL-BETTY Evet çok karıştırıyorlar blyrm adenden vazgeçtik ama Asel ismini çok seviyorum benim lisedeyken ark ismiydi Asel inşallah rabbim nasip eder koymaya.
mrvcermeli BRUTAL-BETTY Evet Asel geçiyor onda eminim Asel de çok güzel isim çok seviyorum ama yanina ne ismi koysak diye çok kararsız kalmıştık Aden de kısmet değilmiş
handeozt8 mrvcermeli bizde ya asel ya aden koyalım dedik çok araştırdık yasak kavim olunca adenden vazgeçtik hatta bebeğiniz güzel yaşam süremez yazıyordu bir yerde eledik artık asel koyacağız
Elayfers BRUTAL-BETTY Daha net değil ama babası melis istiyor ben venüs koymak istiyorum bakalım sonuç ne olacak 😅