Sirinozzz Oğlumun adı Muhammed Arif ikincisi yolda insaAllah ,kız olursa Asel ismini çok beğeniyorum oğlum olursa şimdilik bir fikrim yok hayirlisi ve sağlıkla kucağıma alırım insaAllah
Benimennembirmelek Svlnrayvz biz ztn değiştirmeyi düşünmüyoruz Allah nasip ederse 🥰 ama insanlar çok kötü biraz anlayış gösterelim demiyolar ☹️vallahi ben evlenirken de onlara sormadım kendi bebeğimizle alakalı kararı da bizim vermemiz en doğal hakkımız 😏
Ece__ BRUTAL-BETTY internetten araştırarak bir çok ismin böyle yalan yanlış anlamını görürsünüz, iyi araştırırsanız Aden’in Aden Bahçesi olduğunu, Adem’in yasak elmayı yediği cennet olduğunu öğrenirsiniz
By48 Ece__ Kaynak ne acaba nerden öğrendiniz? Nette ise çoğu yanlış biliyorsunuzdur. Kuranda geçiyorsa hangi ayet? Size şöyle bilgi vereyim kuranda 6 7 yerde adn cenneti geçer. Adeni ben çok aradım araltırdım hiç bulamadım. Buldupum tek bilgi yemen ili. Helak olan Ad kavminin yaşadığı yerlerin yakınında. Adn ile aden zaten aynı anlama gelmez veya türeyemez.