BRUTAL-BETTY esraboyoglu95 yaaa benim oğlumun adı da Aras kızıma hamileyim 🙈arya ve masal arasında kaldık halen daha
esraboyoglu95 BRUTAL-BETTY Ayy tesadüfe bak ne güzel 😍 Benim Arya’mda 4 yaşında şimdi Aras’ımızı bekliyoruz ☺️ iki isimde çok güzel sağlıkla gelsinler 🙏🏻🥰
BRUTAL-BETTY Ece__ hayır canım adn Cennet ile ilgili olan aden Allah’ın KURAN’DA Lanetledigi kavim Instagram da isimlerin gerçek anlamları diye sayfa var oraya da bakabilirsin Google de Kur’an da geçen isimler yazınca da çıkıyor
Ece__ BRUTAL-BETTY internetten araştırarak bir çok ismin böyle yalan yanlış anlamını görürsünüz, iyi araştırırsanız Aden’in Aden Bahçesi olduğunu, Adem’in yasak elmayı yediği cennet olduğunu öğrenirsiniz
Tuliy5 Pheebs Kesinlikle Bilge 😍 zarif ve anlamlı. Defne hem aşırı çok var hem Yunan mitolojisinden geliyor
Svlnrayvz Benimennembirmelek anam millete ne çocuk sizin çocuğunuz yaparken onlara sormadınız ya afedersiniz de ismini mi soracaksınız gayet güzel ve geçmişiniz de ne güzel karar vermişsiniz boşverin milleti koyun 😇😇😇😇
Benimennembirmelek Svlnrayvz biz ztn değiştirmeyi düşünmüyoruz Allah nasip ederse 🥰 ama insanlar çok kötü biraz anlayış gösterelim demiyolar ☹️vallahi ben evlenirken de onlara sormadım kendi bebeğimizle alakalı kararı da bizim vermemiz en doğal hakkımız 😏