Duyguridvan Izm123 ben 23. Haftadayim 15 kilo aldım ogrendigimde 55 kiloydum çok aşırı yemedim ama nasıl bu kadar kilo aldım anlamadim hic istiğfar etmedim belkide o yüzden yediğim yaradı😅
Izm123 Duyguridvan zayıflar daha çok kilo alır diyolar belki ondandır bir kaç tane zayıf arkadaşımda öyle almışlar. İnşallah veririz doğum sonrası 😬🤣
zeynepikra_61 Izm123 Daha 17+3 ama inan yürüyecek halim yok her gün başka bir yerim ağrıyor 4 yaşında kızım var onun enerjisine asla yetisemiyorum bittim diyebilirim sonunu nasıl gorucem onu da bilmiyorum ilk gebeliğim de kuş gibiydim yapmadığım iş cikmadigim yokuş yoktu şimdi merdivenleri zor cikiyorum 🙄😁
Ays_cskn Izm123 bizimkide kiz kizlar daha hareketli oluyor demekki oglum daha sakindi mesela arkadasim hamileykende oyleydi cok hareketliydi prenses 😄😄
rkyycbnn Izm123 bizde yarın 27 olacaz cok karnım cıkmadı ama bende zorlanıyom belim agrıyo nefesim de daralıyo son zamanları düşünemiyorum
cennetim_S Izm123 beni anlatmissin ikinci gebelik hafta ayni yuruyus ayni😂oglumla ilgilenmem zor oda ayni bian ben paylasdim sandim postu😂allah sabr versin bize
Izm123 cennetim_S Yalnız olmadığımı öğrenince için rahatladı biraz ben mi abartiyorum psikolojik diyorum acaba🤣
cennetim_S Izm123 yok gercekten oyle psikolojik diyil heralde bebeklerde bzii yoruyor ayakta kalmaktan ayak falan sisiyor oyle hiss ediyoruz
Ocean-blue Bende 32 yım. Bana da çok ağırlaştım gibi geliyor. Bebeğin odasını yerleştiriyorum yavaş yavaş heryerim ağrıyor. Karnım da baya gerildi taş gibi sanki birde çalışıyorum. Bayilicam…
Izm123 Ocean-blue seninki normal bende artık o haftalar ağırlaşır insan keşke ozaman baslasaydi benimde
Elisa058 Izm123 benmde 2. Gebeliğim odadan salona geçerken bile kalbim bogazımda atıyor gibi oluyor 35 haftalıgım 15 kilo aldım bir an önce dogurmak istiyorum 😅
Turkerg Benden de o kadar, ikinci gebeligim 28 haftalik ve yuvarlaniyorum resmen. Ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum acayip bir hal cok erken agirlastim karnim da cok erkenden buyudu. Ilk gebeligimdeki 35 hafta gibi falan
_Arslan_ Izm123 al bendede okdr 30. Haftaya giricem yarın ama bacaklarım beni tasimio sanki yürürken bile canım acio
Merve201119 Izm123 ilkinde rahat hamilelik yaşamıştım bende ikincide 20.ci haftalarda çok agirlastigimi hissediyordum biraz yürüsem alttan baskı hissederdim üçüncüye hamileyim 16 hafta olduk bunda da sanki git gide ağırlaşıyor gibiyim