https://www.hizliresim.com/2ej5s1u
Kizlar resimi yukledim 29 haftaligim bebeğimin kalbinde bi rahatsizlik var resimin altinda yazior basina gelen varmi yani aciklamasi su bebegimin kalbinin bir kası kalınlaşmis sol tarafinda 2 adet parlaiklar var ve son olarak sabit olarak büyümüyen hafif bir sivi var kalbinde basina gelen varmi doktorum bebegin sagligi acisindan buyuk bir sorun degil ama takip etmek gerekli bjnu dedi ama gunlerdir o kadar üzülüyorum ki anlatamam ozelde dogum olucakti belki seni universite hastanesine sevk ederiz ordaki aparatlar daha fazla bebege aninda mudehale gerekir isebdaha guzel olur dedi basina geken varmi ya
Birde 28+6 haftalik gebeyim bebegimin kilosu: 1107 kilo Boyu 27.7 cm bebegin kilosu ve boyu biraz geri dedi babasi minyon ben minyonum belki ondandir dedi ama bana boyu cok kisa geldi buna da aşırı üzüldüm 😢 beslenme gunde 6 ogune cikar dedi ve ayriyetten
Regenemax vitamin
Ocean 500mg balik yagi
Gyne ferro demir ilaci yazdi
Bunlarin haricinde sabahlari ac karnina triod hapim var aksam yatmadan bulanti hapim var bebege zarar vermez dkmi benim gibi boule ilan varmi birde bana destek olursaniz bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim