Deletedmom_110 Elo1918 Ya bana da öyle gelmeye başladı düşünüyorum da cidden öyle bendeki iştah kimsede yoktur inanılmaz şekilde yiyorum akşama kadar ağzım boş durmuyor ama bebeğim kilo almıyor
mrvasln Deletedmom_110 maden suyunu içmeye çalış canm hem sağlıklı hemde gayet iyi geliyor kilosuda normal aslında öyle cok zayıf degil takma kafana o kadar taktıkça psikolojik olarak istesende olmaz akışına bırak 2500 ve sonrasını doktorlar normal kabul ediyor üstelik zayıf doğan bebekler sonradan daha çok kilo alıyor etrafındakiler hep öyle oldu nitekim sağlıklı doğsunda insallah gerisini halledersin merak etme kalbini ferah tut. Kilo aldıran besinlere gelince benim bildiklerim muz meyve kaşar peyniri soda fındık ceviz kabak çekirdeği kuruyemiş süt ve süt ürünleri yoğurt tüketmeye çalış her gün içebilirsen süt iç tahin pekmez evet bayağı ise yarıyor hem süt olmasınada yarar pekmezi şerbet olarak yap sabahları ic hem kan yapar hem süt hemde bebeğe faydalı aklıma gelenler bunlar gülüm gene gelirse derim
Shdergun Deletedmom_110 bi bardağa boşaltın içine çok az tuz atın asitini alması icin. Asiti gitsin iyice biraz limon sıkabilirsnz o sekilde rahat oluyor bende sevmiyorm ama bu sekilde iyi oluyor
Deletedmom_110 mrvasln canım ya çok teşekkür ederim önerilerin için ben kilo işini çok kafama taktım sanırım biraz da ondan böyle artık takmamaya caliscam doğduktan sonra alır elbette şimdi almasa bile önemli olan sağlıklı olması çok şükür sağlığı yerinde😊
2105_iyiki Deletedmom_110 bnm bebegm 36+2de dogdu 3300 dü ve ben sürekli kusuyordm herşey midemi bulandırıyordu ama muz kaşar kuruyemiş özellkle kabak çekirdegi badem kaju cicibebe düzenli bi şeklde tükettim ilk ayda avakado yedim hergün yarım zorla midem bulana bulana hç sevmedim avakadoyuda
Deletedmom_110 2105_iyiki söylediklerinin hepsini de düzenli tüketiyorum avakado hariç sevemedim onu bir türlü ama şimdi sütü deniycem çok kilo aldırıyor diyolar artık bir ay içinde ne kadar alırsa almazsa da çok şükür sağlıklı olsun da doğduktan sonra alır😊
2105_iyiki Deletedmom_110 birde et tükettim bol bol balık pek yiyememştm hamileyken zehirledi beni 2 defa yiyebldm sadece
Princessmom Deletedmom_110 ya canm sağlıklı olsunda kilosunu bosver. Ben 36da doğum yağtm 2600 doğdu doktor zayf biraz dedi ama 10 günde 4kiloya yaklaşmştı bebegm. Yeterki sağlıklı doğsun sonra çok çabuk kilo alınıyor zaten
Deletedmom_110 Princessmom Ayy maşallah nasıl öyle hemen kilo almış aslında doğru söylüyorsun doğunca çabuk kilo alır takma diyolar önemli olan sağlıklı olması tabikide 😊
Princessmom Deletedmom_110 çok çabuk aldı benm kızım zayf çocuklar daha hızlı gelişir demişlerdi bana öylese oldu okdar hızlı kilo aldıki bbiz bile şaşırdk 😁
mrvasln Deletedmom_110 aynen öyle cnm bak görümcemin oğlu 3750 doğdu ve üç sene anne sütü emdi ama ona rağmen gör suan çırpı gibi cok zayıf bir arkadaşımızın oğlu 2000 kilo doğdu hemen hemen yada ikiden bir tık fazla net hatırlamıyorum suan tosun paşa masallah 🥰 üstelik sağlıklı olsun yahu hiç dert etme annesi doğduktan sonra alır almasa bile dert degil sağlığı olsun kilosu olup sağlıksız olması mı daha iyi diğer türlümü böyle düşün rahatlarsın 😍
Deletedmom_110 Princessmom Ayy masallah valla içimi rahatlattınız bundan sonra kilosunu takmiycam kafama doğduktan sonra alır diye düşünücem benim kızımda minnacık nazlı bişey olacak gibi😍😇
Cnnoztrn Haftamız aynı seninle canım ben de 1 hafta sonra kontrole gideceğim 😇doktor tahmini doğum zamanını bir sonraki gittiğimizde söyler mi acaba ? 37,38 civarı olur ya da daha geç doğar gibi ..
Deletedmom_110 Cnnoztrn Evet canım belki seni gittiğinde çatı muayenesi yapar 15 gün sonra gel çatı muayenesi yapcam doğumu belirleyelim dedi benimki😇😍
Cnnoztrn Deletedmom_110 çatı muayenesini doğum için gittiğimde yapıyormuş benim doktorum . 37. Haftamda memlekete gideceğim canım bakalım bebiş ne zaman gelmek isterse bekleyeceğiz 😇
Hurricane Deletedmom_110 ablam her sabah bir kaşık pekmez içermiş bebeği 4 kilo doğmuş bende içiyorum şimdi çok iyi geliyor
kadrfdan Askiletotomsu estağfurullah sadece bilgi vermek istedim😊 Erken doğum Allah korusun kimse kimsenin başına gelmesini istemez