• Gebelik
  • Acaba bebeğin totosumuydu ? 🤔

Bu gün sırt üstü yatiyordum bebek bı anda sağ tarafımda öyle bı dayandı ki bı tarafım inik bı tarafım yumruk gbi şisdi resmen bu arada 24+3 üm bebek karnıma dan cikimaya calisyomus gbi abandi hattta o arada hafif bı ağrı oldu acaba totosunumu dayadı karnıma benim gbi olan bebesinin totosunu başını göbeğinden cikicak mis gbi hiseden varmi

Daha 30 lu haftalarda gör çıkmayı 😅 popo kafa bacak ne bulursa yükleniyo. Kaburgam kırıldı sandım geçen. Sabahları kaltığımda karnım üçgen oluyo nasıl dayanıyosa sıpa

Aynı şekilde bendede oluyor ama benim karın sertleşmemde oluyor doktor magnezyumumu değiştirdi progestana başlattı risk yok korma önlem olarak dedi ama bi korktum günde 2 3 kez oluyor bebek dayanıyor normal herhalde

CiCi_BeBe_AnNeSi büyük ihtimalle sırtını totosunu veya ayağını dayıyor sertleşme belli bir yerde ise ve kısa süre sonra geçiyor ise çok doğal artık hep olacaktır 😊 37. Haftam bitmek üzere artık yeri kalmadığı için devamlı bir yerlerini dayayıp ittiriyor 🤭

CiCi_BeBe_AnNeSi bizde bugün 22 olduk☺️Aynısını benim kızçemde yapıyo😝 panik oluyorum bazen ama herkeste oldugunu görünce normalmiş diyip rahatlıyorum😍 yumru gibi toplanıyo birden bi tarafa sert oluyo toplandıgı yer cıksın bi totosunu ısırıcam🥹💃🏼😘

Kubrace evet canım saniyelik oluyor bı yere toplanıp hemn duzeliyor ama ilk kez yaptı bunuo kadar çok dayandı ki hafif ağrı bile hisetim can yakmayan bı ağrı 😌

CiCi_BeBe_AnNeSi ay o haftalarda sadece minik ittirmeler olurdu şuan 38deyim ve ayağını göğis altımdan bir bastırıyor ki şimdi dışarı çıkacak ayağı diyorum göğis kemiğimi kıracak şiddette, 😅