Bu gün sırt üstü yatiyordum bebek bı anda sağ tarafımda öyle bı dayandı ki bı tarafım inik bı tarafım yumruk gbi şisdi resmen bu arada 24+3 üm bebek karnıma dan cikimaya calisyomus gbi abandi hattta o arada hafif bı ağrı oldu acaba totosunumu dayadı karnıma benim gbi olan bebesinin totosunu başını göbeğinden cikicak mis gbi hiseden varmi
Acaba bebeğin totosumuydu ? 🤔
- Düzenlendi
Daha 30 lu haftalarda gör çıkmayı 😅 popo kafa bacak ne bulursa yükleniyo. Kaburgam kırıldı sandım geçen. Sabahları kaltığımda karnım üçgen oluyo nasıl dayanıyosa sıpa
Ysgl26 hahaha yerim ya çok tatlılar sağlıcakla alırız inşallah kucagmza
CiCi_BeBe_AnNeSi aynen öyle yeri iyice daralsın sen o zaman gör asıl 😂
CiCi_BeBe_AnNeSi amin canım inşallah
Aynı şekilde bendede oluyor ama benim karın sertleşmemde oluyor doktor magnezyumumu değiştirdi progestana başlattı risk yok korma önlem olarak dedi ama bi korktum günde 2 3 kez oluyor bebek dayanıyor normal herhalde
CiCi_BeBe_AnNeSi büyük ihtimalle sırtını totosunu veya ayağını dayıyor sertleşme belli bir yerde ise ve kısa süre sonra geçiyor ise çok doğal artık hep olacaktır 😊 37. Haftam bitmek üzere artık yeri kalmadığı için devamlı bir yerlerini dayayıp ittiriyor 🤭
CiCi_BeBe_AnNeSi bizde bugün 22 olduk☺️Aynısını benim kızçemde yapıyo😝 panik oluyorum bazen ama herkeste oldugunu görünce normalmiş diyip rahatlıyorum😍 yumru gibi toplanıyo birden bi tarafa sert oluyo toplandıgı yer cıksın bi totosunu ısırıcam🥹💃🏼😘
CiCi_BeBe_AnNeSi 24 biraz küçük sayılıyor Sen bir de 38 haftada gör resmen çıkıp yanına oturacakmış kadar büyüyor o kadar ki büyük totosunu falan her şeyini hissediyorsun
atak13 bende zaten ilk kez yaşadım bunu normalde sadece tekmeler 😌
Kubrace evet canım saniyelik oluyor bı yere toplanıp hemn duzeliyor ama ilk kez yaptı bunuo kadar çok dayandı ki hafif ağrı bile hisetim can yakmayan bı ağrı 😌
CiCi_BeBe_AnNeSi ay o haftalarda sadece minik ittirmeler olurdu şuan 38deyim ve ayağını göğis altımdan bir bastırıyor ki şimdi dışarı çıkacak ayağı diyorum göğis kemiğimi kıracak şiddette, 😅