• Doğum
  • Perine Masajı Yaptım da Yırtığım Olmadı Diyen Var mı?

Ysgl26 ama sağlık sonucta canım yeterli doğum kolay olsun deyip yapardım erkek olsaydım 🤷🏻‍♀️

Mervedez159 sezaryn olacağım için gerek te kalmadı zaten artık.. hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım da yırtık keaik çatlak artık önemli değil

benimmdunyamm ben peşine masajini merak etmiyorum hanımefendi sıcak suya oturduğunu yazmış bende onu merak ettim sordum yinede teşekkür ederim

girl_boy_annesi tam anlamak için soruyorum hakkını helal et canm şimdiden şimdi suyun veya sancin başladığında mi suya oturmak lazım yoksa düzenli mi yapmak lazım kusura bakma çok sıktım

zeynepdurunun_annesi onu bilmemde çok güzel bı yöntem var ama nedense produsur gereği hiç bı hastane kullanmıyor ama tüm Dr bunu biliyor nemlendirici ve zeytin yağı doğum anında kullandılar kesik dikiş olmadan muhteşem ölüyor ben ikisini evde eve getirterek yaodim ne su ne lekem vardı kuru kuri çatır çatır dediklerinden yani hiç bilmem leke ve suyu eve hazneye vajinaya bı yağ döktü bebek kaydı geldi ebem Ayşe hastanede olsaydın kesmek zorundaydık dedi kendide hastane çalışanı mahalle bebesi falan

Özele gitcekler yanına zeytin yağı alıp vajinasına masaj yapsın izin verirlerse ben çok memnunum kaldım ne yırtılma ne yarılma nede sunme oldu ama enson doğumda gebelik zehirlendi den acil 29haftalikken bıçağı yedik sezeryan buda sezeryanla olur galiba şimdi bide şeker var

Yaseminf ilk gebekllik anı doğum 8 aylikdi yolda doğdu ben sancı cekdikce ev halkı bunlar yalancı sancı dediler ilgilenmediler yolda doğdu ikinci eve getirdik normal bildiğin zeytin yagiydi elime bı kaba koy gel dedi hazneyaye doğum. Başlarken dökdu bebek yağla kaydı geldi hiç acı çekmedim diye bilirim 3cu sezeryan 4cu yolda her telden tatdik yani🤗