Dilekmm91 Kızlar etsiz sarma içi hazırlarken genellikle lezzetli olması ici koydugunuz extrsa bir şey var mı
annesinin_beybisi Dilekmm91 salçası baharatı bol olursa güzel olur bir de biz maydanoz taze nane falan da koyarız eğer varsa
Srdm Dilekmm91 maydanoz dereotu ve nane, yesilliği çok oldu mu daha lezzetli oluyo aynı zamanda soğan salça baharat da koyuyorum
UmutsuzPolyanna Dilekmm91 baharatçıdan dolma sarma baharatı diye bi baharat aldım adı ne bilmiyorum ama çok lezzetli yapıyor o baharat
[silindi] Dilekmm91 bizde nar eksisi salca baharat falan konulur etli hic yapmayiz (Hatay) ama esimgilde hic etsiz yapmaz :D
Buketyusra [silindi] annemde etsiz yapar bizde etsiz alıştık ama tüm sülale kuyruklu yer nasıl hataylısınız diye dalga geçerler bizimle 😂
alonee Dilekmm91 nar ekşisi koyuyorum o ekşi tada bayılıyorum ben baharatlarınıda bol koyuyorum onun harici salça
[silindi] Buketyusra Hatay diyince insanlar yanlis anliyor , ama bizim sulalede kimse etli yapmaz , disardan gelin falan alindiysa ayri. Ama kocamgilde etsiz yemem diyip duruyor :D
mimar_anne Ben etli sevmediğim için zeytinyağlı yapıyorum hep ve ekşili nar ekşisi ve sumak koyuyorum