Asdfggff Betiiiiiii bende 32. Haftadayım ters dönmüş hiç durmuyor kaburgalarıma her gün en az bir tekme yiyorum 😂😂
Deletedmom7373700 berilzumrut511 doktor ultrason cihazıyla dürtüyor. Hafif hafif vuruyor karnınıza. Uyuyorsa uyansın diye ya da istediği pozisyona geçmesi için
Ark kahvesever__ benim kızım dün ne yaptıysam öğlen 2 ye kadar ses yoktu şükür sonra hareketlendi azda olsa
Ark Mtzkuzum oyyyy maşallah ne güzel benim kızım azıcık hareket etse dünyalar benim oluyor çok hareketli değiliz
Ark Minigim38 yaaa babacı geliyor desene bizim ki de babası konuşunca iki üç dakika sonra hareket ediyor ben istediğim kadar konuşayım hareket yok😄
Ark Askiletotomsu hahahaah yaa bırak tekmelersin ne güzel tabi canını yakmıyorsa ben tekmelerini duymayınca endişe ediyorum uzmanlar 2 saatte bir hareket ettirin diyor bizim ki uyuyor sürekli 😄
Askiletotomsu Ark doğunca uyusunlar da şimdi tekmelesin raziyim’a evrildim zaten bı anda 😂 guncelleme geldi bana 😂
tarcinnnn Ark 20. Haftalarda ufak çikolata va yiyip uzanıyordum 😂 şimdi ayağının yeri belli zaten 2 dürtüyorum 😂😂
Ark tarcinnnn yaaaa ne güzel ben 30 haftaligim neyi nerede anlamıyorum bide nazlı bizim ki tatlıya aşırı tepki vermiyor
tarcinnnn Ark benim şuan 36 32den beri neresi nerede çok belli ondan rahat rahat dürtüklüyorum 😅 siz de bi sonraki kontrolde sorun zaten 32den sonra yer kalmadığı için değişme durumları pek olmuyor ☺️
Kararsiz_anne Ark ayyyy ben gebelik boyunca korkarak tatlı yedim küçücük bi tatlı çikolatada kuduruyo.
Ark Muya ben çalıştığım için gün içinde yapmiyorum akşamda yerimde durmuyorum oda yoruluyor bende herhalde ondan
Nurcantas65 Kendimi ne kadar da şunu yap oynar,seslen duyar,onu ye zıplar desem ve yapsam da keyfi isteyince oynuyor 😂
Ark tarcinnnn geçen hafta benimki başaşagıyaydı ama dönüyor onu hissediyorum takla atıyor 32de kontrole gidicem sorayım doktora