Mtzkuzum Ark ay bende dua ediyorum oğlum azıcık sakin dur azıcık uyuda bende rahat edim diye🙈gece gündüz hiç durmuyor sıpam
Askiletotomsu Ark bu sorunun bana uygun versiyonu ’bebek iki dakika tepelemeden dursun diye ne yapıyorsunuz 😅
esradgn123 Ark Gün içinde tatlı yiyorum uzanıyorum hareket ediyorum konuşuyorum biraz hareket ediyor Akşam babası gelip konuşunca kıpır kıpır oluyor 🙂
Ark kahvesever__ benim kızım dün ne yaptıysam öğlen 2 ye kadar ses yoktu şükür sonra hareketlendi azda olsa
Deletedmom7373700 berilzumrut511 doktor ultrason cihazıyla dürtüyor. Hafif hafif vuruyor karnınıza. Uyuyorsa uyansın diye ya da istediği pozisyona geçmesi için
Elif0080 Bende birşeyler yiyip özellikle şekerli 🙈 15 dakika sonra sırt üstü yatıyorum pıt pıt vuruyor oğluşum veya dönüyor sanki içinde 😂 21.haftanın içindeyiz sizinki kaç haftalık?
Ark Mtzkuzum oyyyy maşallah ne güzel benim kızım azıcık hareket etse dünyalar benim oluyor çok hareketli değiliz
Ark Minigim38 yaaa babacı geliyor desene bizim ki de babası konuşunca iki üç dakika sonra hareket ediyor ben istediğim kadar konuşayım hareket yok😄
Yaseminf Minigim38 benim kız babası elini koyunca ve ya konuşunca hepten duruyor koş koş diyorum eşime o da hevesleniuor bi geliyor sanki hiç o tepinen o değil
Ark Askiletotomsu hahahaah yaa bırak tekmelersin ne güzel tabi canını yakmıyorsa ben tekmelerini duymayınca endişe ediyorum uzmanlar 2 saatte bir hareket ettirin diyor bizim ki uyuyor sürekli 😄
Ark Muya ben çalıştığım için gün içinde yapmiyorum akşamda yerimde durmuyorum oda yoruluyor bende herhalde ondan
minnosveannesii Ark Dürtüyorum onu pşşt nerdesin uyan diye 😁 uzanıyorum sonra kendini belli ediyor hemen
1mercimek_annesi Askiletotomsu ayy aynı benimki hiç durmuyor birde babası seslenince tamam durdurmak imkansız
Aytnnn İletişim kurmaya çalışınca dokununca haraket ediyor diyorlar ben yorulup, dinlenince karnımı okşadigimda haraket ediyor
Mrv135 Ark Ben yatıp uzanıyorum hareketleniyor. Tatlı yemek de işe yarar ama bende en çok işe yarayan uzanmak oldu bu zamana kadar.
benimmdunyamm Ark benim kızım sanırım şekerli sevmiyor 🤣hiç şekerli yiyince hareket etmiyor erik yiyince ediyor yemek yerken hemen hareket etmeye başlıyor