BrcnSym Saka su damacanası ₺30. Uygun ve iyi bir arıtma sistemi bulursam yaptırcam olcak gibi değil böyle..
Muhem @CansuDRY Bende aslında içmiyorum ama adam da ben içiyorum kötü olacak olsa torunlarıma da içirmem felan dedi yine de teşekkürler cevabınız için en iyisi Bi arıtma olacak bence de 😊🌺
Nazendehanim Annekelebekkk Hamidiye cam damacana ,32 lira her siparişte zam geliyor ,sağlıklı plastikler var onlara geçmeyi düşünüyorum ne kadar sağlıklı olur bilemem 😅
Deletedmom727272 Hamidiye alıyorum 1,5 litreliklerden bu sayede ne kadar su içtiğimi de takip ediyorum, tadı da yumuşak başka su içirtmiyor😁
hepoyleolurzaten Ba_momss Kuzum bi Javsu denesenize. Jandarmanın zaten birde biz ondan başka suyu içemiyoruz hepsi acı geliyor 😂
hukukcuanne_06 ceren_1411 onu küçük pakey sular hariç hiç görmedim nerde yaşıyosunuz? Sivrihisarın suyu diye biliyorum o taraflarda mısınız?
Ba_momss hepoyleolurzaten evet oda güzel akyurta gidip gelirken görümce yada çanta falan çok olmazsa alıyoruz onu tadı güzel
annesinin_beybisi Annekelebekkk ben gece kalmadan önce musluk suyu içiyordum bizim burdaki su içilebiliyor istanbuldaki sular gibi degil herkes musluk içiyor ama hamile kalıp aşerdikten sonra tiksindim marketten 5 er litrelik sulardan toplu halde aliyordum 20 tane aliyorum mesela bitince bir daha alıyorum. damacana su hic almadim kac litre acaba ve fiyatı ne kadar. arıtma içemiyorum tadi musluk suyu gibi geliyor
Sumiire Seda020921 yasadıgın yerin suyuna baglı bence benim oturduğum yerde kaynak suyu geliyo çeşmeye biz gayet içiyoruz
Doga_deniz Annekelebekkk Ankaradaysanız kesinlikle javsu jandarmanın ve en temiz sularda ilk 5te. Doğudayken de munzur kullanıyoduk. Hamidiye javsu munzur bu üçü çok temiz arayıştaysanız.