Annekelebekkk Kızlar hangi marka su kullanıyorsunuz Ve damacana olarak alanlar kaç TL ye alıyorsunuz Saçma gelenler yorum yapmasın lütfen teşekkürler 🙂
Esra33-34 Damacana kullanmıyoruz senelerdir hamidiye su alıyoruz tek içebildiğimiz su bu. Herkesin marka olarak değişkenlik gösterebilir tabi ☺️
Seda020921 Annekelebekkk ya bişey sorcam ben hamileyim ve çeşme suyu içiyorum acaba zararlımı marketenmi almalıyım sizce
Sumiire Seda020921 yasadıgın yerin suyuna baglı bence benim oturduğum yerde kaynak suyu geliyo çeşmeye biz gayet içiyoruz
kivicik Annekelebekkk munzur en beğendiğim su markası, en son bi kaç ay önce 6 lısını 28 tl civarı almıştık. Ama sonra arıtma cihazı taktırdık.
findiklibadem Annekelebekkk sırma alıyordum 25den 30a sonra 35e çıktı ve çok kısa sürede olunca gözüme battı, gümüşe geçtim 26tl bu da çok pahalı geliyor ama sırmadan iyidir
Annesininportakali53 Seda020921 suyun rengi bildiğin bembeyazsa içme ama seffaf gibiyse yani temizse icebilirsin
UmutsuzPolyanna Annekelebekkk Saka su alıyoruz en son 25 filandı ama 1 ayı geçkin almadık 30 olmuştur ama en güzeli arıtma ya taşıma su ile değirmen dönmüyor
Muya Klasik marketlerde olan beş litrelik sulardan alıyoruz damacanaya karşıyız eşimle 😅 arıtma cihazı düşünüyorum araştırıyorum 🤦
Muhem Kuyu suyu kullanan var mı acaba? Taşındığım evde suyumuz kuyusuyu kimisi içilir diyor kimisi içilmez ev sahibi de her sene denetleme yaptırıyorum dedi ama yine de emin olamıyorum..🙁🤦♀️