Fumeow ecem11 benim de 6 hafta 6 gunlukken (5 mayis) kalbi durmus ama 19 mayista kanamayla acile gidince ogrendim. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin simdi insallah kimyasal degildir hizla artar ve sagliklidir diye dua ediyorum endiseleniyorum
ecem11 Fumeow inşallah canım 🙏🌸çok iyi anlıyorum bana kaybımdan dolayı kan sulandırıcı iğne aspirin ve progestan başlattı. İnşallah bu sefer sağlıklı olacak bebişlerimiz🙏
ecem11 Fumeow geçen hafta cuma günü betam 79 ken başlattı doktorum kimyasal olmadığına çok emimdi sanırım 😂
Fumeow ecem11 saglicakla ilerlesin insallah guzel haberlerini bekliyoruz. Ben de yarin yine evde normal idrar bakcam cubuk kalinlas mi diye pazar kan veririm🙈
Eldgrn 2prensesannesiiii kız daha vermediniz mi nasıl inanmıyor ah benimkine söylesem havalara uçar olsun yine canını sıkma
2prensesannesiiii Eldgrn yok klimacılar geldi gitsinler gideceğiz silik test pek bişey değil nerden bilyorsa artık kan değerimi söylemicem patlasın dursun
Eldgrn 2prensesannesiiii 🤣🤣🤣 benim huylandı ya gizliden bakmış e nabiza tabi değer 5 olunca yok falan dedim değerin bin olması lazım dedim burda hastanede çalışan ablaya sormis oda öyle diyince yedirdim 🤣🤣🤣 bırak çatlasın valla
Emine_pektas01 2prensesannesiiii bende yeni düşük yaptım kürtaj olmadım acaba ne kadar arayla korundunuz sonra hemen tutu masallah
Fumeow Emine_pektas01 selam Emine, doktor bana ilk reglden sonra deneyebilirsiniz demisti ama , biz akisina biraktik :) rahmin durumu iyiydi bi skinti yoktu.
2prensesannesiiii Emine_pektas01 nisan da kürtaj oldum mayısın 15 i adet oldum şimdi kan verdim bakalım ne çıkacak sağlıklıdır inşallah 🙏🏻
Emine_pektas01 Fumeow aleyküm selam ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ama 2 ay korun dedıler bana da
Eldgrn 2prensesannesiiii ne zamana çıkar canım heycanla bekliyorum inşallah sağlıklı yükselmiştir yükselir
tmelooo ecem11 bende bu pazartesi muayene gidicem kese görülürmüş en son salı günü betam 1106 gelmişti kasık ağrım ve bel ağrım çok fazla