ecem11 Eldgrn amin inşallah sağ salim alalım kucağımıza benim aklım hala kan vermekte ama çok stres oluyorum beklerken. Senin ilk gebeliğin mi kuzum
Eldgrn ecem11 evet canım ilk gebeliğim canım doktora giden ilk kandan önce o daha strese sokuyor bu gün benim halimi görecektin bir stres içindeyim sıra bekliyorum doktorun odasına gireceğim ama kalbim öyle bir atıyor ki heyecandan yani ilk direk doktora gidileceğini Beta ölçüttür yoksa bugün mesela benden Beta isteyecekti takibi iyi ki yaptırmışım Bir de her seferinde o strese girmektense bugün girdim içimi rahatladı
Eldgrn ecem11 salı günü tekrar vereceğim inşallah düzenli güzel artarsa bir daha test vermeyeceğim 10 gün sonra kese görmeye gideceğiz hayırlısıyla
ecem11 Eldgrn geçen hafta çarşamba günü betam 8,5 du. Cuma 87 pazartesi 379 sence kaç olmuştur? meraklardayım
Eldgrn ecem11 yavrum 1000 leri geçmiştir 379* 2= 758 758 *2=1516 o günden bu güne en az böyle olmalı canım bence şuan artık binlerdedir
ecem11 Eldgrn canım benim boş gebelikte 3400 lerde kalmıştı da onu geçse rahatlıcam hadi beni gaza getir eşim işe gidince kan vereyim 😂
Eldgrn ecem11 canım içini ferah tut kötü düşünecek her zaman kötü olur onun için her zaman iyi düşün sen kötü olursan mercimek de kötü olur ama sen iyi olursan o da çok iyi olur
ecem11 2prensesannesiiii kuzum naptın verdin mi kanı? inşallah bu betaya baktığımız günler de çabuk geçer 🌸
2prensesannesiiii ecem11 klimacılar geç geldi işleri bitsin gideceğim eşimde silik çizgi diye inanmıyor ona da ayrı sinir oldum boğasım var onu
ecem11 2prensesannesiiii 😂😂😂 ya çok tatlısın ama ben de kaç gündür eşime gıcık oluyorum hormonlardandır heralde 😂😂
Eldgrn 2prensesannesiiii kız daha vermediniz mi nasıl inanmıyor ah benimkine söylesem havalara uçar olsun yine canını sıkma
Fumeow Merhaba kizlar, ben dusuk yaptim 20 mayista kurtaj olmustum. Normal dongum geldi adet olmadim bugun test yapiyim dedim belirgin cikti cift cizgi, hemen gidip kan verdim 23.58 cikti degerim. Pazar gunu tekrar verecegim bana dua edin. 🙈💙
ecem11 Fumeow ya canım tebrik ederim inşallah sağlıklıdır gebeliğin 🙏🤗 ben de 11 nisanda kürtaj oldum boş gebelikten senin neden oldu kürtajın
Fumeow ecem11 benim de 6 hafta 6 gunlukken (5 mayis) kalbi durmus ama 19 mayista kanamayla acile gidince ogrendim. Allah hepimize saglikli bebekler nasip etsin simdi insallah kimyasal degildir hizla artar ve sagliklidir diye dua ediyorum endiseleniyorum