BuketDogukan Esrakeskinn1 Gogus agrisi sadece bele virdugunu cok anlayamadm çünkü geneldede belim agriyodu zaten :) 8 hafta sonunda bulantilarimiz başladı 😏 Ama bunlar güzel seyler 😍 Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin kizlar insallah ❤️
Ayseeyuun Bel ve şiddetli kasık ağrısı, göğüslerde hassasiyet ve biraz sersemlik gibi bi hal😂 uykum vardı sürekli. 5.haftadayım hala aynı yatsam anında uyurum
2022Mom2022 Esrakeskinn1 İlk baş dönmesi aşırı halsizlik gaz kabızlık ve beyaz akıntı ve adet ağrıları
Fidash22 Esrakeskinn1 şiddetli karın ağrım vardı. + qaz sancısı. Belime yayılıyordu. Bir də ağ şeylər gəlir
Merveclnk Aşırı göğüs ağrısı koltuk altından gelen ağrıyla başladı. Ve gegirme isteği. Kasik agrisi ve batmalar da vardı ara ara ama en belirgini göğüs oldu.
haticenurrr ilk ayda takviye kullandınız mı arkadaslar? ya da kesinlikle uzak durulması gerekenler nelerdir çok çok yeniyim tecrübelerinizi dinlemek isterim🙏🏻🥰
OzgeSrc aşirı bi bel agrisi, adet sancisi gbi karin agrisi bide akinti onun disinda belirti yasamadim
Beymeh Adet gecikmesi Göğüs uçu hassasiyeti yanma gibi Aşerme Kasık ağrısı ama çok değil ara sıra Aşırı yorgunluk,ve sürekli uyuma istediği akıntı
Elif1734 Valla ben yatak döşek hasta oldum. Ağzımda yaralar çıktı. Akıntım çok oldu canım. Bir de göğüs ucu kahverengiliği baya genişlemişti