Limonlucheescake Esrakeskinn1 göğüs ağrısı sadece göğüs ağrım vardı bebişi öğrendiğimde başka hiç bit belirtim yoktu adetime daha 3 gün var ve 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu
Serife_dgm12 Sunayyasin şuna 38+2 günlük geçen 13 ünde gittim 3 kilo 200 gramdı bi sıkıntı yoktu elhamdulillah
Ceren_Guney1 Serife_dgm12 ayy çok az kalmış senin bizde 26+2 deyiz çok korkuyorum doğumdan rabbim yardımcımız olsun
Serife_dgm12 Ceren_Guney1 ben hiç korkmuyorum böyle içim çok rahat sende korkma içini rahat tut Allah var yakınımzda Rabbim bizim işimizi kolaylaştırır. Ben Allah a bıraktım kendimi çoğu zaman. Hamileliğimde olsun bazı düşüncelerden olsun Rabbim neylese güzel eyledi biz hamilelikte doğum korkusundan dolayı hamileliğin tadını cıkaramıyoruz oyüzden tadını çıkarmaya bak. İllaki Allah ın izniyle kavuşulacak Bol bol yürüyüş yap 37 haftadan sonra hurma. Ye. Kolaylaşıcaktır
Busraey18 İlk belirtim baş dönmesiydi bu ikinci hamileliğim ilkinde de baş dönmem olmuştu bunda çok halsizlik uyku hali ve goguslerde dolgunluk hassaslık çok hissettim
ArslanAlininAnnesi Esrakeskinn1 Tüm sırtımda ve kolumda minik sivilceler çıktı, kasık ve karnımda bariz bir siskinlik vardı sanki karnimda insaat çalışması vardı, hormonlardan burun mukozam sisti surekli gözlerim ve burnum akiyordu en son göğüslerim sizladı.
Canpolattt Bende kabızlk vardı,yogun akinti baslamisti gogus ucu asiri hassastı ihtimal vermedim cunku defalarca negatif sonucu gormustum adetm 3 gun gecince test yaptim pozitif cikti suan 16+2 yiz,rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🙏👶🤗
ruha Esrakeskinn1 Yemek yedikten sonra aşırı uyku bastırması, özellikle uykumu aldığım sabahlarda kahvaltıdan sonra bile oluyordu 🤦🏽♀️
Ada9y Esrakeskinn1 kesinlikle sık idrara çıkma gün içinde anlayamıyorsun gece rüyalarla idrara sıkışık uyandırdı beni belki 4-5 gün üst üste. Birde bir gün sabah uyandığımda bel ağrısından doğrulamadım 1 saat
H73 Esrakeskinn1 bende çok aşırı kasik ağrısı göğüslerimde hassasiyet kokulardan rahatsız oluyordum belirtilerin buydu
Senem11 Sydsnl bende 9 haftalık hamileyim de kasıklarımda ağrı oluyor ara ara bazen şiddetli sizde oluyor mu
Cansu_7997 Kızlar ben de ilk başta halsizlik sık idrara çıkma falan vardı 2 ayımı girmeme az kaldı ve Ben de hiçbir belirti yok Çok korkuyorum bilginiz var mı Yardımcı olun