Mrv135 Melsa16 25+1 5 kg almıştım ancak dün sabah gebelik şekerim çıktığını öğrendim ve dünden beri diyet yapıyorum bu sabah tartıda yarım kg gittiğini gördüm. Güncel olarak 4.5 kg almışım yani.
Aysun09 Mrv135 ben de 25. İ haftamdayım canım 4 kilo almıştım gebelik şekeri çıkınca 1.5 kilo daha verdim totalde 2.5 kilo aldım daha da verirsin kilo
Mrv135 Aysun09 Muhtemelen öyle olucak çünkü porsiyonlarim küçüldü, karbonhidrat tamamen çıktı beslenme düzenimden. Siz düzenli yürüyüş yapıyor musunuz?
Archenemy_56 Melsa16 21+5 7 kilo 😂 ilkinde de 25 kilo almıştım 3 ayda eski kiloma döndüm ne diyet ne başka birşey inş bu sefer de öyle olur yoksa halim harap 😂
VebnesSebili Serenay07 Doğumla ve emzirmeyle 20 günde 10 kilosu gitti geriye rahimin küçülmesi ve biraz da alt karın kaldı ona da korse kullanmaya başladım.
Minikbirkalp00 Melsa16 Öncelikle herkesin kilo alımı farklı olabilir, ben 7.5 kilo alıp 3 kilo doğum yaptım, devlet hastanesinde bir diyetisyenle çalıştım onlar size ve bebeğinize en doğru beslenme şeklini anlatıyor
Koalaninannesi Melsa16 bn sezeryan oldum gitmeden öncesinde Tam 20 kiloyu gordum doguma +20 kilo ile girdim ama veriliyo benim suyum fazlaydi bide sizde verirsiniz Sağlıkla kucağınıza alın insallah 🥰🥰