hemsreanne Sunaahraz tansiyonunuz nasıl seyrediyordu ? Benimde idrarda +2 çıktı ama tansiyonum normal düşük hatta
hemsreanne Sunaahraz benimde hep bu şekilde tansiyonum düşük ödeminiz var mıydı ? 27.haftadayım bende bu sabah tahlilimde çıktı +2 olarak
Cyln_1 hemsreanne manural kullandim cuma Bugun geçmediği icin perinatolojiye gönderdi ordaki doktor fitil ve antibiyotik hap verdi 3 gün sonra tekrar kontrol dedi
hemsreanne Cyln_1 ödeminiz oldu mu ? Ben doktorum ile yarın görüşeceğim az çok bildiğim bir tablo olsada insan kendi başına gelince geriliyor erken doğum riskinden korkuyorum açıkçası
Esracicek ZenKen üroloji bölümüne gittiniz mi bende 27. Haftamdayım idrarda protein kaçağı ve enfeksiyon var doktorum korkma bişey olmaz dedi eğer enfeksiyon yoksa o zaman korkmam gerektiğini söyledi
ZenKen Esracicek bendeki enfeksiyon çok yüksek çıktı biri 300lerde biri 400 lerde hoca bundan dolayı protein kaçağı pozitif görünüyor olabilir dedi. Monurol şase ve bol su ile devam ediyorum.
hemsreanne Cyln_1 benimde yok sadece test sonucum sıkıntılı büyük ihtimal tansiyon takibine alır diye düşünüyorum