Adeka Canım bizde 6+6 yüz 5. Haftafa kese ve bebeği gördük 6+3 dede kalp atışını duyduk ama kahve akıntı var iğne ve progestan kullanıyorum bakalım nolucak
Cgrunul Berika8 kese 5. Haftadan sonra gözüküyor mesela benim kontrole çağrıldıgımm gün 5+1. Günüm olcak pazartesi bakalım görebilcekmiyiz 🤗
Nur87 Cgrunul 5+2 bugun 11de ilk muaynem var ilk gebelik 4 yil aradan sonra insallah keseleri gorurum hersey yolunda gider 🙏😊
Hafza Cgrunul hayırlı olsun 😇🥰bende bugün 4-5 im aynıyız :) ben kese varşıgını 4-3 te gördüm doktor salı günü net görmek için cagırdı
Cgrunul Hafza maşallah 🤗 ben kanla öğrendiğimde 3+6 dü son adetime göre ondan ultrasonda çıkmamıştı pazartesi bakcaz artık 🤗
Sebolele Cgrunul merhabalar canım hayırlı olsun sana da 🥰 bende bugün 5+3 üm dün kontrolüm vardı çok şükür keseyi ve yolk sak görüldü çok minicik bebeği de gördük kalp atılı İçin 2 hafta sonrasına randevu aldım ❤️
Kubra-unn Cgrunul 5+4 üm, çarşamba günü gittik ilk kontrolümüze minicik kesemizi gördük 🙈🥰 Sizde görürsünüz inşallah 🙏🏼❤️
Htcnn Mesdeniz evet düşük riskim var daha önce düşük ve kürtajım vardı hafif kanam olunca doktor pregestan verdi sabah akşam bir fitil olarak kulanıyorum
Pijamaskeliler Cgrunul daha önce 3 kalp durması var diye bu doktorum her hafta çağırıyor en son carsamba gittim 7+1 idi kalp sesi dinletti perşembe bi daha çağırdı