Cgrunul Bugün 4+4 oldum benimle aynı ilerleyen var mı ? Pazartesi kontrol günümüz keseyi görürüz inşallah. Sizin kontroller ne zaman
Bebekdelisi Cgrunul 6+2 ama şubatta olmaz muhtemelen ocakta inşallah sezeryan olacağı için ocağın 20 görse yeter dicem ya allahım büyük🤲🏻
Elif0211 Cgrunul 7+3 olduk bugün haftaya pazartesi kalp atışını duymak için gidicem iki kere kontrole gittim
sncn 6 haftalık hamileyim 5+1 keseyi gördüm. İnşallah haftaya olan kontrolümüz de kalp atışını da duyarız ☺️
Htcnn 7+1 kalp atışını duydum haftaya doktora gidecegimm ama progestan kulanıyorum rabbim sağlıkla büyümesini kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
slnkrkmz Cgrunul pazartesi inşallah gidicem kontrole bakalım daha hiç gitmedim kan testi de vermedim pazartesi hem kan veririm hemde ultrasonda bakar kese görünür belki ikisi bir olsun dedim 🥰
Cgrunul slnkrkmz bende ayın 10 unda kan verdim sonra 13 ünde verdim. 10 unda doktora gittiğimde pazartesi için kontrol verdi bize de ayın 20 si için keseyi görelim diye bakalım inşallah ikimizde görürüz keseleri 🙂🙏🏻
slnkrkmz Cgrunul amin canım inşallah 🙏🏻🥰 Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin 🙏🏻❤