AyazAdamom Pinar38 annede gebelik şekeri çıkmışmıydı peki ? Şekerden de bebek kilolu doğmuş olabilir diye soruyorum
nur96 Emine122 23hefdedr450 gram simdide 23+5gunlukdu doktordan gelenden muz yiyorum insallah toparlar
Emine122 nur96 toparlar benimde o haftalrda o garamlardaydi suan 38+5 gunluk olduk cok sukur 3 kiloyu bulduk dert etmeyn sizde oglusunuz buyuyecektr
Tusem Kubravci ben peynir sevıyorum yanına domates kesıyorum kahvaltıda zeytınyagı dokuyorum domatese kabızlıgımı da önluyor. Yumurtaya katıyorum bazen. Sabahları bazense tost yapıyorum bende yumurta yıyemezdım ama zorla yıyorum malesef
Kayaa-Nursenn Esracim bende 15 haftada basladım balık yagına suan 24 olduk 1 kılo olmus dktr seker flan baktı bende gunde 2 tane alıyrdum 1 taneye düşürdüm fazla kılo goz cıkarmaz
Ayseylcn Emine122 bende 38+3 üm canım bugün kontrolüm vardı 3 kilo olmuş bana biraz az geldi ama sen ne diyorsun bu duruma ben evhamlı olduğum için mi öyle geldi onu da bilmiyorum 😔 doktor normal dedi hatta gayet iyi dedi ama bilmiyorum üzüldüm açıkçası
Seyma_ Emine122 palamut ta bir tehlike bulunmus dün okudum er ve tavuktan sonra balıkta riskli diye. Bi arastırın istersenz
Sglctnsrc Tusem benim 37hafta 2.500☹️ Bence sizin gayet iyi genetikle alakası yok bende babasıda kilo boy olarak gayet iyiz 🤔
Busratuncay Sglctnsrc bende 34 haftamda 2.350 diye üzülüyordum şimdi 35 hafta olduk ama düzelmiştir diye ihtimal ederek seviniyorum üzülmeyin canı içinde olsun
BaharIlaslan Sukran53 37 haftalığız 4070 gram oğluşum. Hergün haşlanmış yumurta kaşar peyniri süt ve ürünlerini tükettim. Bol bol meyve yedim :) ama 2hafta öndeyiz brazda o yuzden tombikiz :)
NurEymen Sukran53 Süt ve süt ürünleri kaşar vs evet kilo aldırıyo ama Muz kesinlikle aldırıyo ben denedim işe yaradı çok şükür. Sabah aç karnına 1 tane geceleri lavaboya kalktıgımda da 1 tane yemeye çalışıyordum.