nur96 Emine122 cok guzel benimde oglum olacaq insallah oda toparlar ben iki tane yiyorum bir gunuz birde yatanda 27 hafdamiza yakim konturelda olucayiz ovaxtda can toparlasin
Emine122 nur96 bizimde kilo problemimiz vardi 35 haftalikkn 1850 gramdi cok sukur muz yiyerek duzeldi
Emine122 sedefsedef hayir sadece muz degil tabiki normal besleniyorm ama meyveyi cok sevdigim icin agirlik olarak mevsim meyvelerini tuketiyorm üzüm bagimiz oldugu icin yogun olarak uzum yiyorm
Beratalpinannesii Sukran53 hergun kasar muz süt yumurta yiyorum ama genetik bu işler gerçekten 35 haftada 2600 du karin çevresi 1 hafta gerideydi sağlıklı olsun da kilonun önemi yok bence hayırlısı olsun 🤗🌸
Ladess Pinar38 maşallah ,çok sağlıklı normal bir kilo değil yalnız bu kilo 3 kilo ile 4.50 kilo sağlıklı kilo olarak geçiyor
nur96 Emine122 23hefdedr450 gram simdide 23+5gunlukdu doktordan gelenden muz yiyorum insallah toparlar
Kubravci MelisaMila bütün balıklar gebelikte yararlı değil diyorlar doğru mu acaba siz hangi balığı tüketiyorsunuz
Selim_Alparslan Kubravci canım derin dip balıkları önerilmiyor kefal vs . Küçük balıkları yiyen balıklar önerilmiyor yani . Hamsi istavrit palamut ton balığı yiyebilirsin
Tusem Kubravci ben peynir sevıyorum yanına domates kesıyorum kahvaltıda zeytınyagı dokuyorum domatese kabızlıgımı da önluyor. Yumurtaya katıyorum bazen. Sabahları bazense tost yapıyorum bende yumurta yıyemezdım ama zorla yıyorum malesef
Kubravci hills anaannem babaannem zorla zorla iç iç diyor çok yararlı diyor cidden çok yararlı siz kemik suyunu nasıl tüketiyorsunuz acaba
hills Kubravci kemik suyuna çorba yapıyorum ya da kemik sularını kağıt bardaklara stoklayıp buzluna attım yemeklere katıyorum 👍🏻Mükemmel oluyor ☺️