Tusem Bence bebegın kılosu genetikle alakalı. Yanı mesela ben cok zayıf doğmuşum 2 kılolarda o yuzden mı almıyor bılmyorm. 30. Haftada 1400, 32. Haftada 1800, 35. Haftamda da 2360 gram cıktı bebişim. Her gun kaşar, muz, süt, yogurt, üzümün her çeşidi, yumurtam hatta koy yumurtası cok yedım ceviz sureklı yıyorum etim balıgım tavugum zaten sürekli haftada bir gun yedım. İşyerınde de cok baklagil cıkıyordu yemek onu da tukettım hep. Eti burcak tahıllı buskıvı yedım genelde yulaftan beslensın ara öğunlerde dedim. Bizim minnoş yediğim pilavları tercih etti herhalde😃😃
Sglctnsrc Tusem benim 37hafta 2.500☹️ Bence sizin gayet iyi genetikle alakası yok bende babasıda kilo boy olarak gayet iyiz 🤔
Kubravci hills anaannem babaannem zorla zorla iç iç diyor çok yararlı diyor cidden çok yararlı siz kemik suyunu nasıl tüketiyorsunuz acaba
Aybukealtintas Sukran53 istediğimiz kadr istediğimizi yiyin için o bebek kilo almıcaksa almıyor gerçekten, isterseniz de hiçbirsey yemeyin alması gerekiyorsa da alıyor, Bira genetik ve ya yapısal bir durum bu.
Umutdeniz Aybukealtintas aynısını söyleyecektm oğlumda bu saydıklarınızı ağzıma sürmedm et balık ceviz kaşar 1 defa olsun yemedim yediigm yemekleridd kusardım 15 kilo aldım hala o kilo nasıl oldu anlamıyorm oğlumda 3200 doğdu ve şimdi 2bcuk yaşında sağlıgı maşallah yerinde hiç sorun yaşamadm bebek sizden beslenyor siz kendinizi besliyorsnz 🤣🤣🤣
Pinar38 Maviii yani tabi orası ayrı bir konu 😊dikkat edilmeli ama eltim avuç avuç üzüm yedi hiç bir sorun çıkmadı
Bilgemsi Benim 30+2 de 1450gr dı bebeğim. Yicek meselesini denemek istedim bakalım etki edicek mi diye. Muz ananas ve süt tükettim 10 gün sonra gittiğimde bebeğim 1950gr olmuştu. Denemeye değer bence sonuçta güzel şeyler ☺️ 34+2de tekrar muayenemiz var bakalım ne kadar olmuş olucak :) pazartesi olsun bi an önce :)
Maviss Sukran53 günlük bir tane muz kesinlikle yenmeli ama şöyle bir durumda var zengin bir insan yiyebileceği şeyleri yerken fakir bir insanın yediği herşey bebeğe yararmis bir yerde okudum canım kendim içinse şunu diyim muz yiyorum gece de geç uyuduğum için süt içiyorum günlük kesin yapıyorum bunları diğer ogunlerse evde ne varsa
Kaderyasu Yenianneyimmm simit veya ekmek arası yapıyorum. Olmazsa tost yapıyorum. Mini puaçalar yapıp arasına koyuyorum domates ve salatalıkla canım öyle deneyebilirsin. Makarnanın üzerine rendele
Pinar38 Maviii olabilir canım dediğin gibi dikkat etmek lazım sen öyle deyince üzüm yiyesim kalmadı tam yiyordum 😂😂
Minnakkkk Ben hergun bı bardak süt bı kase yoğurt yıyorum onun dışında aaaa sunu da yemeliyim dedıgım bısey olmuyor ama balığı cok cok sevıyorum haftada bı kez mutlaka yerım aynı sekılde et te yerım yumurta falan hıc sevmem yıyemıyorum 30+2 de 1541 dık bakalım bıdahıkı kontrole Me kadar olcak bu sıpa 😍 genetıkse yandım ben 4 buçuk kılo doğmuşum 🙈🙈