Ellyy yok doğum şeklinden ziyade çok elzem bir durum yokken 38. Haftada hemen doğum yapmak istememiştim haftaya zaten kesin belli olacak neyin ne olacağı doğum şekli ne olursa olsun son ana kadar beklemeyi düşünmüştüm zaten riskli bir durum görseydi bugün direkt alacaktı beni doğuma 😃
Esrayavuz2706 ben de öyle düşündüm de doktor beklemek istersen imza alırım vs dedi o sadece kafamı karıştırdı sizin bahsettiğiniz riskleri göz önüne alarak söylemiştir muhtemelen kalp durması vs bi de nst de biraz sancı görmüş benim sancım olmasa da😀 ama haftaya gittiğimde riskli bir durum yoksa neden imza alıyor soracağım sadece bana has değildir herhalde prosedür mü böyle bilemiyorum bi de bebek de hala dönmedi ..siz sezaryen mi oldunuz?
127383 o da saçmalıkmış bebek doğum pozisyonundaysa ve normal doğuma müsaitseniz değiştirmekle iyi yapmışsınız..benim bebek bile dönmediği için tutunabileceğim bir dalda yok şimdilik😀kaçıncı haftada değiştirdiniz doktorunuzu peki? İlerleyen haftalarda doktor değişimi yapılınca özel bile olsa takipli danışan olmayınca kabul ediyorlar mı direkt ?