haklisinesracim ya ben de anlamadım bu zamana kadar hiç böyle bir konuşma geçmemişti dediğim gibi illa sezaryene de teşvik eden bir adam değil hatta normal doğum üzerine konuştuk bugün nst de hafif sancılar görülmüş ama benim sancım yoktu hiç..zaten 37. Haftalarda nst de bu kadar sancıların görülmesi de normal mi bilemiyorum bi de nst ye girmeden önce biraz ağlamıştım ve girdiğimde de ağlamıştım etkisi var mı bilmiyorum 😂 orada doğuma giden anneler vardı bebek de dönmeyince ve kafamda doğuma dair hiçbir şey kalmayınca herhalde duygusallaştım biraz önceden en azından dönerse normali tecrübe ederim belki diyordum 😀ben sezaryen de olsa tabi son ana kadar beklerim diye düşünüyordum hep..doktor da bana yönelik herhangi bir riskten bahsetmedi ama genel olarak durumu iyi olanlarda bile görülebilecek ihtimallerden bahsetti sadece ama bu ihtimaller herkes için geçerliyse beklerim tabi..beklerken de herhangi bişey olursa diye bi düşünce sardı aklımı ama bebek doğum pozisyonuna gelip,her şey yolunda olup, son güne kadar doğum anını beklerken de olur olumsuz olacak olan ne varsa..ihtimalleri düşünüp hareket edersek herkesin erkenden aldırması gerek bir de 37.hafta ve sonrası için erken doğum değil dedi bu haftadan öncesi erken gruba giriyormuş sanırım ..