DefneninLiya öncelikle merhaba defne , sana kendi hikayemi anlatmak istiyorum . 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim.. tedavisiz 1 gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı ardından 4 aşılama tedavisi oldu.. ilk tüp bebek deneyimimde 10 yumurta toplanmıştı 5i olgundu . Ve 5ininde çürük olduğunu söylediler.. Bir kac doktor görüşmesi ardından doktor değişikliğine karar verdik. Cunku çürüme diye bir kavramın olmadığını, yumurta kalitesizligi olabileceğini söylediler.
Ve çok şükür 2. Denemede 22 yumurta toplanmıştı.. 10 u olgun du. 5 i dollendi 2 si 5. Güne gitti.. Ve donduruldu. Tabi bu toplamayla önceki toplama arasında 2 buçuk aya yakın hem dinlendim hemde doktorumun tavsiye ettiği ilacı hem ben hem eşim kullandik..
Kesinlikle doktor değiştir.. tek doktora bagli kalma… şuan hamileyim ve henüz 5 haftalık.. evet zor süreç maddi manevi çok yoran bir süreç.. ama malesef bizler arayarak cabalayarak elde edeceğiz..
Sana tavsiyem stres yapmaman olacak ama bunu sana söylerken ne kadar etkili olurum bilmiyorum.. yaşadığın sürecin seni ne kadar yordugunun da çok farkındayım…
Ama sabır…inanmak …Güven mek…bunları hep hayatında tut..
Ben artik bu kezde olmasa ara vereceğim diyordum.. ama çok şükür ki nasip oldu..
Şehir olarak neredesin? Doktorumu şiddetle tavsiye ederim..