Gizem2121 Brcnbltky bebek cok asgdadir asgda oldugu icinde bebek kndi kndine suyunu patlatabilir dedi
b1b1k Gizem2121 canım benim bebek değil plesenta aşağıdaydı , 1 ayda düzeldi. Sen kendine çok dikkat et iş yapma ayaklarını yükseltip uzan stres yapma en önemlisi sağlıklı beslen dua et Allahın izniyle bisey olmaz.
Gizem2121 b1b1k bnmki dzlmiyeck gibi canm 15 hatadan beri asgda dedi dikis acilabilir diye korktuk 20 haftada gitim hala asgda bu seferde suyunu patlata bilir dedi koruyorm bisy olck diye zaten hic is ypmiyorm agir kldrmiyirm ayklarimi yuksekte tutuyorum
dunyam-01 Brcnbltky Benim de kanamam oldu ve Dr a gittiğimde öğrendim bebeğin eşi aşağıdaymış herkeste olmuyor demişler annelerimiz ama benim doktorum bu herkeste olabilecek bir şey demişti ve zamanla rahim büyüdükçe yukarı çıkacak demişti. O yüzden stres yapmayın Allah’ın izniyle çıkacaktır yukarı inşallah
S1907 Brcnbltky banada 11.haftada öyle demişti en son 13,haftada gttğimden yne aşağıda demişti cinsel ilşkiye ara verin dedi,kendini yorma dikkat et dedi,kanama felan olrsa korkma kanama yapabiliyor dedi
happykrkmzs Brcnbltky benimde aşağıdaydı ama 20li haftalardaydı söylediğinde doktor 28den sonra çıktı yukarıya hiç kanamam olmadı düşünme şimdiden stres yapma ağır bişey kaldırma yeter çıkar yukarı zamanla
Brcnbltky happykrkmzs evet bir an geldi o tedirginlikler ama çok şükür 2 gün önceki kontrolünde yarısı çıkmış bile dedi doktor. Burdan da tüm bu endişeyi yaşayanlara rahatlama mesajı olsun:)) teşekkür ederim deatekleriniz için
Sehenz Brcnbltky 15. Haftamda kanamayla tespit edilmişti yanlış hatırlamıyorsam sonrasında 19a geldiğimde hiçbir risk kalmamıştı rahim küçük olduğu için konumlanamıyo ilk haftalar 25. Haftadan sonra yukarı çıkıyor genelde ama dikkat et aşağıda olması rahime baskı yapar ağrı yapabilir inşallah geçer zamanla hiç sıkma şimdiden canını daha çok erken