Brcnbltky Arkadaşlar merhaba, 13 haftalık gebeyim. Doktor eşin aşağıda olduğunu, 20. Haftadan sonra yukarıya çıkacağını söyledi. Bu durumu yaşayan var mı? Çıkmazsa doğum kanalını kapatıyor kanama oluyor yazıyo internette bilgisi olan paylaşabilir mi?
Benjaminannesi Brcnbltky 31 ila 34 hafta arası düzeliyor kuzu sen dikkat etmeye bak fazla ağır bir şey yapma
Gizem2121 Brcnbltky bilgim yok bilmiyorm ama bnde 15 haftadan beri doktor bebegin cok asgda oldugunu söylüyor bide serkljliyim 15 haftada dikisi yirtar diye korktuk şuan 20 haftadyim dikis saglam ama doktor bana bebegin hala cok asgda oldugu ve suyunu patlatabilecgini söyledi bnde cok korkuyorum ama bakalim inslah 28 haftayi bulurum
1994fse Brcnbltky benim de 16.haftada doktor plasenta rahim ağzını kapatmış demişti ama sonraki kontrolde çok şükür yukarı çıkmıştı şuan 35 haftalığım hiç bi sıkıntı yok çok şükür arkadaşlarımdan da bu şekilde olan oldu hepsinin çıktı yukarı merak etmeyin 🙏
Ysmndnz Brcnbltky benimde 13.haftada plasenta rahmi kapatıyor demişti doktorum her kontrolde aşagıda duruyordu taaki geçen haftaya kadar 😅 doktorum yukarıya çekildigini söyledi çok şükür 26.haftada
Brcnbltky Benjaminannesi inşallah düzelir aslında çok dikkat ediyorum daha da dikkat ederim. Âma merak ediyorum herkesin aşağıda olmuyor demi normalde ilk oluşumda yukarıda olması gerekir.
Brcnbltky Gizem2121 ablamın bebeği de hep aşağıda oldu ama sağlıkla doğdu. İnşallah sizin de öyle olur sıkmayın hiç canınızı.
Brcnbltky 1994fse ayy ne güzel rahatlattınız beni yani doktor da çıkar dedi böyle dertmiş gibi söylemedi ama insan kendine dert arıyor resmen. Ya yukarı çıkmazsa diye düşünüp duruyorum. Neyse ama rahatladım bir nebze, teşekkür ederim
b1b1k Benimde aşağıdaydı o haftalar, bir daha ki kontrolüme kadar çok iş yapmadım , hep dinlendim , ağır kaldırmadım yani bunları yapmamı doktorda söylemisti. kontrole gittiğimde düzelmisti mesafe. Korkulcak bisey yok yani kendini yorma üzme dikkat et.
Brcnbltky b1b1k ben de dikkat edeyim o halde doktor ekstra bişey demedi ama işte tecrübe paylaşımı iyi oluyor. çok teşekkür ederim
Gizem2121 b1b1k bisey soracam size ya bnmde 15 haftadn beri cok asgda dedi 20 haftada hala asgda suyunu patlata bilir dedi ve riskli gebelik de oldugm icn 5 haftamdan beri hic bir is ypmiyorm surekli uzaniyorm ama yinede asgda sizinki kac haftada duzeldi
Brcnbltky Ysmndnz ohh çok şükürr gözünüz aydın olsun nasıl rahatlamışsınızdır inşallah beni de üzmeden çıkar yukarı😊
Melek2121 Brcnbltky benimde aşağıda yerleşiyor doktor ağır kaldırma yat diyor inşallah çıkar yuxarı benimkide 13+2 hamilelik 🥺
b1b1k Gizem2121 canım benim bebek değil plesenta aşağıdaydı , 1 ayda düzeldi. Sen kendine çok dikkat et iş yapma ayaklarını yükseltip uzan stres yapma en önemlisi sağlıklı beslen dua et Allahın izniyle bisey olmaz.
Gizem2121 Brcnbltky bebek cok asgdadir asgda oldugu icinde bebek kndi kndine suyunu patlatabilir dedi
Eymenebrar Bnm 5 haftasan beri asagida canm iki sezaryanmda var riskli buyuzden ilk bebeklerde korkulacak fazla bisey olmadini soylemisti doktrum suan 18 haffadayim bebekte plesantada asagida arka duvarda vorunuyo buda bnm vd bebegim icin buyuk sans oldumu soyledi yoksa olumle sonuclaniyomus ama tabi dddim gibi herkezin bir olmuyo elinden geldi kadar dinlenmeye bak benm o sansim yok 2 cocuk ve isle oldum icin dinlenrsen cikar yukari
Guldaneayazali01 Brcnbltky benm de aşağıdaydı 14 haftalık Ken öğrendim 22 haftalıkken detaylı ultrasyon da doktor yukarı cıkmış dedi ben sürekli dinlendim hiç güc yapmadım asla ilişki zaten yasak biliyorsunuzdur bazı insanların çıkabiliyor cıkmasa da korkma allahın izni ile inşallah sezeryan olursun en fazla dikkat et istirahat et
Brcnbltky Guldaneayazali01 çok teşekkür ederim hiç iş yapmıyorum işten eve gidince yatıyorum genelde. İlişki yasağı koymadı doktor bir risk görmediği için ama biz bebeği öğrendiğimizde beri hiç ilişkiye girmedik. Sanırım böyle de devam edecek.
2_bebeli Brcnbltky benim de ilk gebeliğimde aşağıdaydı ve doktorun dediği gibi bebek büyüdükçe yukarı çıkıyo canım merak etme sen. Bende öyle o zamanlar netten bakıp bakıp çok ağlayıp stres olmuştum maalesef ki insan tedirgin oluyor. Ama ağır bir şeyler kaldırmamaya dikkat et sen yine de. ALLAH ’ın izniyle çıkar inşallah 🤲🏻🙂