Ummugulsum05 ay oha pes yani kötü tecrübeniz olsa bile ne bileyim tüm hastaneleri herşeyi böyle lanse etmeniz çok saçma. 👏🏻👏🏻
Saçmalamayın ya kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz teyzem 3 hafta önce doğum yaptı eğitim araştırma hastanesi tek kişilik odalar ter temiz, ebelerle aşağıdaki acil kadın doğum ebeleriyle hemsireleriyle gayet araştırmacı bı hastane (açıkçası cahil geri kafaali kavgaci hastalarına sürekli ilgisiz alakasız davranıyorlar cok ama çok haklılar )benim gebelik şekerim çıktı perinatoloji uzmanı tarafından 4 haftadır kontrol ediliyorum o kdar üzerime düşüyorlar ki anlatamam Allah bin kere razı olsun ben yaşadığım şehrin en öze Hastanesi’ne gittim orda da takipliydim muane kestim bana baktı ilgilendi doktorum, her hafta açlık tokluk olctugum için hocam haftaya size sonuçları sadece göstermek istiyorum dedim (ilk defa oda )tamam dedi diğer hafta gittim izinliydi, mecbur diğer hafta gittim bana dedi sonucun için vs fiş kesmelisin, insülin kullanıyorum gebelik şekerim var riskli olmasına rağmen bana bakmadı 🙏 devletteki doktorum bugun gittim öğlenden sonrada nst istedi ve yine muane edecek ve kadın her hafta ediyor bide randevusuz bı şekilde çünkü onun hastasıyım ve çok başarılı biri
…
Hiç kimse inanmasın bence durumum Allah’a şükürler olsun ki var hem eşim hem ben çalışıyoruz(izindeyim aylardır) ilk başta banada kötü lanse edildi ama gerek yok yani insanları korkutmaya 🤲🏻🤲🏻