aslhankrhan94 minik_civciv Bence kesinlikle gitmelisin. Sürekli belirli aralıklarda düzenli geliyor ise doğumun başlamış olabilir canım
minik_civciv aslhankrhan94 pazartesi kontrole gittik açılman hiç yok dedi sonradan açılma gerçekleşebilir mi bu sancılarla
aslhankrhan94 minik_civciv Ay bilemedim ki. Ama Dr.Kağan doğum sancıları sürekli artış gösterir diyor. Şiddeti de artıyor mu? Giderek daha şiddetli oluyo ise doğum sancısı olabilir 🤔
Elzemm_ minik_civciv canm için nasıl rahat edecekse öyle yap tedbiri elden bırakmamak daha doğru tabi
Bebegimizolsundu minik_civciv gitmelisin bence de sıklaşmış canım Allah kolaylık verdin hepinize hayırlı doğumlar 🫶🏻
minik_civciv yaseminarasays 11 de başladı sancılarım önce belimde başladı belimle beraber kasıklarıma vurmaya devm ediyor
minik_civciv Bebegimizolsundu Aminn Rabbim hepimizi tek avazda yavrumuza kavuşmayı nasşp etsin inşallah
Nursezer37 yaseminarasays bilmiyorum ki benimde ilk bebeğime hamileyim bu zamana kadar benim hiç öyle olmadı
Nursezer37 yaseminarasays çok geçmiş olsun dün gece benim agrım oldu ama gelen giden yok 😀 aynı şikayetler bende de var
Eda_65 yaseminarasays benimde öyle 38+3 haftalığız yalancı sancılarım da var doğum öncesi oluyor bebek kanalda yani ben hissediyorum sizinki de kanala girdi mi acaba