Tssemanur gizemfield evet zor ama en azından az da olsa dinleniyor insanm diğer türlü düşünüyorsun korkuyorsun çünkü acı duymasanda herseyi hissediyorsun. O da paniğe sebep oluyor
Merve0671 Tssemanur evet işte bende bide panik atak var, biryandanda bebeğimi çok merak ediyorum hiç yüzünü göstermedi hissetmek istiyorum doğar doğmaz ama acı olmadanda olsa dokunmayı hissetmek duygusu beni olumsuz etkiliyor
ebru345 Kizlar bir sezaryen oldum belden iğne vurulurken hem çok panik oldum hemde sıvı boşaltirken sanki belim aşağı indi hissi geldi. Yeni hamile olduğumu öğrendim ilk dusundgum o an di. Genel anestezi mi önerilir yoksa belden mi
Merve0671 gizemfield bende sakinleştirici yapın derim eğer spinal olursam, ağrılara vs çok takmıyorum ben, illaki olacak 3-5 gün , yeter ki bebeğimi sağsalim kucağıma alayım
Kumsallina95 Merve0671 ağrı değilde kaburganin altından bastiriyorlar bebek çıksın diye sadece orayı hissediyorsun zaten sakinlestiriciyle oh pamuk oluyorsun ❣️
Kumsallina95 Merve0671 ikisinide olmuş bir anne olarak ikinciyi 4 ay önce spinale oldum hiç sezeryan olduğumu anlamadım çok rahattı kesinlikle spinal oneririm o bebeğin ilk sesi onu koklayıp öpmek bambaskaymis ya ❣️
Asafmavi Bende epidural sezeryan olacağım . Aşırı geriliyorum panik atağım var. Doğum da fenalaşmam inşallah 🤣🙈
Kumsallina95 Asafmavi epiduralde katater içinde kaldığı için ağrı yapabilir spinal en rahatı emin olun 🙏
Asafmavi Kumsallina95 bilmiyorum ki doktorum epidurali uygun gördü . Uyuşturma tekniğinden ziyade benim merak ettiğim o ortam yani hissediyor musunuz panik atağım tutarsa bişi olur mu diye korkuyorum açıkçası
Kumsallina95 Asafmavi hiç his yok canım baya belinden aşağısı yok gibi oluyor iğneden sonra bende korkuyorum dedim sakinlestirici yaptılar nasıl oldu nasıl bitti anlamadım bile çok rahattı