Naz777 Canlarım, güzel arkadaşlarım, güzel kardeşlerim, dünyanın en kutsal varlıkları sizleri yargılamak asla haddim değil ama NOLURSUNUZ yavrularınızı zehirlemeyin. Onlara canınızı verirsiniz biliyorum lütfen günahsız yavrularımızın günahına girmeyin🥺🥺🥺🥺
Annesininkurabiyesi Balbirbebeksahibi canım bebeğini düşün makaleleri okusan ya ne kadar zararlı içtiğin sigara yüzünden çocukta kalıtsal bi hastalığa yol açabilirsin
Balbirbebeksahibi Annesininkurabiyesi oy kuzum keske bırakabilsem çok istiyorum olmuyor vücut istemsizce istiyo
minik_koala_ve_annesi Balbirbebeksahibi bende 20 haftadayim dediginiz gibi yiyesim geliyor 1 pakete yakin
bebekece Balbirbebeksahibi 34+4 üm ilk 3 ay içmedim tiksindim sonra bulantılarım geçince canım çekti biraz dhaa dayandım ama sonra basladım malesef. 16. Haftadan beri günde en fazla 5 olacak şekilde içiyorum şuan herhangi bir sıkıntımız yok şükür hamile kalmadan önce günde 1 paket içiyodum anca bukadar azaltabildim🙄
bebekece Balbirbebeksahibi belki işine yarar ben başlarda öyle yaptım vücudum alıştı. Kendime belli saatler koydum işte saat 12 de 3 te 5 te gibi en fazla 5 sigara olcak şekilde ve o saatleri bekledim inatla aa az kaldı falan diyede dakika saydım. Sonra vücudum o saatlere alışto onun dışında istemiyo artık hatta o saatlerdede çılgınlık yapıp içmiyprum bazen hiç içmediğim günlerde oluyo son zamsnlarda. Yolun baslarındasın belki bu yöntem işe yarar sendede. Bide muhakkak en hafig sigarayı iç çünkü nikotin nekdr coksa vücut okdr cok istiyo ihtiyaç duyuyo ama hafif sigara vücutta az etki yaptığı için başa vurma olayı olmuyo.
Mg8585 Balbirbebeksahibi Ben de ayni durumdayım. Birak denilince bırakılmıyor maalesef azaltmaya çalışmak da ters tepiyor.
Deletedmom727272 Umay255 17 yıldır içip bebeği öğrenince bıçak gibi kestim gayette anlıyoruz aslında ama kör inada girenleri ben sadece anlamıyorum, neden bebeğe saygı duyulmuyor? Bu kadar taşımak için güzel beslenirken, sağlığı için testler yaptırırken zehir neden?
[silindi] Balbirbebeksahibi canım şu an 32 haftalıgim hamileliği öğrendiğimden beri ne yazıkki günde 1 paket içiyordum ama şimdi günde 3 tane içemiyorum 2 belki yani
Balbirbebeksahibi [silindi] detaylıya girdin mi nasıldı bebis doktor ne dedi mesela ben detaylıda kötü birşey diyecekler diye korkuyorum
smged @“Balbirbebeksahibi”# Balbirbebeksahibi bir arkadasım 2 aylıkken tiksinip bırakmıştı normalde günde 1 paket bitiriyordu. Baska bırısı de tüm çabalarımıza rağmen sigarayı bırakmadı minimum günde 1.5 paket içiyordu. Azaltamadı bıle. Ama çok şükür bebek de herhangi bir sağlık problemı yok suan 1 yasında. Bırınden doktorunun gunluk bı kota koydugunu duymustum. En fazla 3 tane ıcebılırsın demıs ne kadar dogru bılemıyorum ama
fatmakoken1_ Balbirbebeksahibi sana iç demicem ama içme de demicem ben şuan 31+3 haftalık hamileyim başlarda bırakmaya çalıştım hata içmedim ama olmadı anlıyorum seni ben doktoruma söyledim bana en fazla 3 tane iç dedi ben günde 4 tane içiyorum aç karnına kesinlikle içmiyorum arka arkaya da içmiyorum doktoruma aynen bu şekilde söyledim ve doktorum içmesen iyi ama zaten hamile kalmadan 4 sene önce bırakman lazımdı dedi şuan bıraksan da bi faydası yok dedi Tabiki bu bi güzle bişey değil içmesek daha iyi ama sende çok fazla içme aç karnına kesinlikle içme allahım sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza şu mantıksan da çıkalım lütfen eğer bişey olucaksa onu içmesem de olur evet faydalı bişey yapmıyoruz ama bu bi hastalık yani savunmuyorum sigara içiyoruz diye güzel bişey de demiyoruz ama çevremde çok insan var sigara içmeyen hata o ortamda durmayan ama çocuğu astım hastası bronşit hastaneden çıkmayan çok insan var etrafımda sadece sigaraya bağlamamak lazım
Eminedilanim fatmakoken1_ fatmakoken1_ benim eltim yeni doğan yoğun bakım hemşiresi bende içiyorum oda içmiş cocuklarinda şimdi bırakırsan solunum sıkıntısı yaşarsın dedi içiyorum napim 20 sene olmuş olmuyor belki tiksinirim dedim oda olmadı 😣😣😣
fatmakoken1_ Eminedilanim kuzum olcak olduktan sonra sigara içmeyen de bile çıkıyor benim annem bana hamileyken günde 2 paket içiyormuş 21 yaşındayım Allah’a şükür 1 kere bile sağlık sorunu için hastaneye gitmedim yada bi sorunum yok çok şükür desteklemiyorum yanlış bişey yaptığımızı biliyorum ama olcak olduktan sonra her türlü oluyor Allah şifa versin nerde hasta varsa
umraanbrs Balbirbebeksahibi ben sigara içen anneleri o kadar yargıladım ki bende kullanıyorum zaten ama diyordun vicdansızlık bu 34.haftadayım bende ilk aylar 2-3 içtim şimdi 7-8 öyle utanıyorum ki çocuğumdan her gece dua ediyorum allahım beni tiksindir diye ama olmuyor olmadı yani bir sorunda yok bebekte ama olmayacağı anlamına gelmiyor zaten Allah benim hatamla evladımı sınaması son 2 gündür hiç içmiyorum ne zaman aklıma gelse dişimi fırçalayıp su içiyorum birde bebeğimin ultrason resmini duvar kağıdı yaptım ona bakıyorum