Eylul2019 Balbirbebeksahibi bebegmde bir sknti olmadi cok sukur gayet iyi dogdu.gun 1 pakete yakin iciyordum.
Balbirbebeksahibi Eylul2019 hamdolsun kuzum Allahım hepimize sağlıklı sihhatlı kucağımıza almayı nasip etsin.
Oesra @Eylul2019 Allah korusun ileride olmayacağını biliyor musunuz ? Kadın belli ki rahatsız bırakmak da istiyor böyle bırakmana gerek yok gibi bir bakış açısı oluşuyor.
Balbirbebeksahibi Oesra balım rahatsız olduğum doğru ama bırakabilsem bırakırım ben aaa bebeğime birşey olmadı dedi diye bana da olmayacak demek değil. Sadece annelerimizle sohbet etmek hoşuma gidiyor konu ne olursa olsun danışmayı seviyorum. Mevlam ne dilerse o olur. Sigara içmeyeninde birsürü sorunu oluyor ona bakarsak. Allahım hepimizin evlatlarını korusun.
Eylul2019 Oesra ne diyosun sen ya.yasadigimz seyleridemi izin alip yazicaz.zaten sigara kullaniyordm hamile kalinca cogaldi ve demir eksikligo varmis.sende doktora git diyorm kizima bisey olmadi seninkinede olmaz icmeye devammi et dedim.gozunuzle okuyun bir zahmet ve beyninizle anlayin.bu nedir ya..her postta laf atanlar bitmedi gitti
Meltemms Balbirbebeksahibi Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız bende öyle hiç bulantım felan olmadı senin gibi içtikçe içesim geliyo en azından 4 e düşürmeyi denicem inşallah zamanla dahada azaltırız ve bırakırız 🙏🏻
Umay255 Balbirbebeksahibi herkes bırak diyo 20 sene içen biri olarak olmuyo çok zor gerçekten içmeyen icenden anlamiyo
Burcumut Balbirbebeksahibi yav aynı beni anlattın. Kendimi çok suçlu hissediyorum ama bırakamıyorum 😔
Balbirbebeksahibi Burcumut vallahi ne ağlıyorum bir görsen secdeye kapanıp Rabbime benim hatalarımı evladıma ödetme diye hıçkıra hıçkıra İnan ki
Deletedmom727272 Umay255 17 yıldır içip bebeği öğrenince bıçak gibi kestim gayette anlıyoruz aslında ama kör inada girenleri ben sadece anlamıyorum, neden bebeğe saygı duyulmuyor? Bu kadar taşımak için güzel beslenirken, sağlığı için testler yaptırırken zehir neden?
Esevren Bende 30+5 im hala içiyorum hemde iki günde bir paket bazen daha çok panik atak ve anksiyete tedavisi görürken hamile kaldım ve ilaçlarımı bırakmak zorunda kaldım hiç bir Anlam ifade etmiyor ama bırakamadım teselliyi onda buldum her içişimde vicdan azabı yaşıyorum ama olmuyor bırakamadım🥹
Htcerdogn Balbirbebeksahibi 5 gün önce doğum yaptım. Ve hergün içtim. Doğuma bilr içip gittim. Bende korkuydum istemiyodum ama bırakamadım. Bebeğimde bende çok iyiyiz