Zehraaaaaaaaaaa atak13 spinal olun bence hiç bişey hissetmiyorsunuz cok kısa sürüyor:) bayılmaya değmez:) sonrasında ağrı acı bile yok inanın
Nus_12 Zehraaaaaaaaaaa lisanı sürüyor yani doğum benimde ilk doğumda sezaryen olursa nolur bilgim yok sonda vs sonda neden takılıyor bez veriyorlar diye biliyorum bazı hastanelerde
atak13 1532emine Evet insan bilmediği şeyden korkarmış ama burada 2 ya da üçüncüyü olanlar da gözlemlediğim kadarıyla hala korkan var :)
Zehraaaaaaaaaaa Nus_12 hissedilmiyor ki sonda takılırkende cıkartırlarkende hiç korkmayın. Zaten uyusunca takılıyor iğneden sonra hemen uyuşuluyor sırta yapılan iğne de hiç hissedilmiyor
Birannisbirbebis 1532emine ben spinal sezeryan oldum uyuşturmadan taktılar canım hiç acımadı. Ama bebeği ilk sizin görmeniz öyle güzel ki spinal olun naçizane tavsiyem tabi her insanın acı eşiği farklıdır ama benim hiç ağrım olmadı ☺
atak13 Birannisbirbebis sonda’yı takarken nasıl yapıyorlar şeyimize mi bakıyorlar bakıp da mı takıyorlar çekinirim ben ya
Birannisbirbebis atak13 valla o an bir an önce bebeğini sağlıkla kucağına alma derdinde olucaksın o yüzden utanmak aklına bile gelmicek rahat ol ☺ Allah sağlıkla kurtarsın ikinizi de 🙏🏻
arenkus atak13 ama genel anlamda hiçbir doktor ve uzmanlar geneli önermiyor. Sipinal öneriyorlar siz yine de son bir kez tekrardan araştırın 🌸🌸
Melismelis 1532emine ilk sezeryanımda normalden dönsüğü için hiç hatırlamıyorum ama onu söyleyebilirsin narkozdan sonra takar mıaınız diye. Sanırım sorugorlar ben hatırlamadığım için muhtemelen narkozlu yaptılar. Yada sancıdan hatırlamıyorum 😂
1532emine atak13 yok canım olmaz dediler spinal olursa yağabiliyorlarmış uyuştuktan sonra ama genel anestezi de uyuşmadan takmaları lazımmış
cileklicookie 1532emine odasa takildi ameliyata inmeden. 2. Kez gebel olacagim yine ayni sekilde olacakmis.