Limonzeytin ZeyFat sağlk ocağnda verin kanı bakılıyo naslsa. Ayrıca sabah 9a kadar hastaneye gidersenz oradan muayene sırası veriliyor doktorlara.
benimmdunyamm ZeyFat sağlık ocağına ver kanı değerin 1500 ustundeyse ona göre randevu alır gidersin kese için
Ozlm0916 uyanancirkiin daha öncedende gittigi hastane kuzum devlete gidiyor onlar keske madur olmasa kimse ya bebegi iyimi kotumu ne durumda gidip ogrenemiyolar keşke özel hastanelerin girisi uygun olsaydi
uyanancirkiin Ozlm0916 keşkee. Rabbim devlete giden bütün hamilelerin yardımcısı olsun valla iyice bozdu hastaneler 🙁
Eldgrn uyanancirkiin vallahi kolay değil ben doktora gideceğim hiç gitmedim onaylatmak için hamileliği onun dışında sağlık ocağında verdim Beta hcg’leri bana en yakın gösterdiği yer Silivri’de randevusu olan oraya gitmem de imkansız mecbur yarın özele gideceğim vallahi çok zor
Limonzeytin ZeyFat o zaman şikayet edin. Pandemi süresnde kaldırılan hastaneden muayene sırası artk veriliyor çnkü. İşimiz mhrs den randevuya kaldıysa ohoooo çok bekleriz zaten randevularda hep sıkıntı var her bölüm ve şehirlerde.
Ozlm0916 ZeyFat banada en son 4 bin demişlerdi 2 gün once gittigimde 5 bin olmuş giris ucretinide bu ay sonu arttıracam dedi doktorum
Ozlm0916 ZeyFat aynen allah yardimcimiz olsun tek özel degilki herşey uctu rabbim eslerimizin isine bolluk bereket versin 🤲
Eminecak ZeyFat burda randevu bulamadığın zaman sabah 9 a kadar gidip sira alabiliyorsun doktorun sekreterinden oyle bir sey yok mu orda acaba
ZeyFat Eminecak aradim saglik bakin o hastaneye bagliymis yogunsa almiyolarmis bizim burdakide almiyoruz dedi
Babymomhappy ZeyFat Türkten çok yabancı uyruklular olduğu için bize randevu kalmıyor bacım sabah 6 da gidip sıra almalısın yada acile git