sliya30 ZeyFat sistem çok saçma okul hakikaten 6 haftalık gittim ilk muayene 14+4 yarın randevu buldum aradaki farka bakın gerçekten saçmalık 🤦♂️
ZeyFat Yildiz028 ahh canim hemde hic yok özelede para yetmiyoki bugun kac yeri aradim fiyatlar ucmus istanbulda yasanmiyor gercekten
ZeyFat Yildiz028 benimde 5 haftalik olcak bende saglik ocagina gidim kan verim sizin dediginiz gibi yapim zaten rendvu alana kadar 2 ay dolar
esmaozdemir76 ZeyFat onu bilmiyorum ben Ankara şehir Hastanesi’ne gidiyorum randevu bulamazsam erken gidicem
tubasd ZeyFat mhrs sitesinden randevu talebi olusturun 7/24 olarak secin mesaj geliyor bosluk olustugunda zaten randevu olusana kadar kalp sesini duyma dönemi geliyor neredeyse
Askiletotomsu Yildiz028 biz yokken hastanede kuyruk oluyodunuz sıra bekliyodunuz diyorlardı malum şahıslar . Şimdi sıra bile bulamiyoruz
uyanancirkiin Ozlm0916 önceden bikaç muayene olması gerekiyor o hastanede. Olmayınca vermiyorlar diyede biliyorum. Keşke bu şekil mağdur etmeseler hamileleri 🙁
Hediyemm ZeyFat ben 2 ay doktor yüzü görmedim kardeşim hemşire olmasına rağmen hiç bir şekilde doktor yok mecbur kalıp özele gittim sezeryanim özelde olacak allah kabul etmesin perişan ettiler insanları olan var olmayan var yazık degilmi ınsanlara
Ozlm0916 uyanancirkiin daha öncedende gittigi hastane kuzum devlete gidiyor onlar keske madur olmasa kimse ya bebegi iyimi kotumu ne durumda gidip ogrenemiyolar keşke özel hastanelerin girisi uygun olsaydi
benimmdunyamm ZeyFat ilk sağlık ocağında kan falan verdin mi doktora gitsende daha bebek gorunmeden ilaç başlamaz bence
ZeyFat benimmdunyamm yok canim bugun saglik ocagina gidim kan icin kayit acsin sabahda verim hemen dedim sira beklemeden dedim
benimmdunyamm ZeyFat sağlık ocağına ver kanı değerin 1500 ustundeyse ona göre randevu alır gidersin kese için