Elif0080 Ays_cskn Bende Ankaraya gelip gidiyorum eşimin işi dolayısıyla Çankaya kırkkonaklar tarafındayım ☺️ 27 yaşındayım ve bizde 21 haftalığız 🥰
Seyda8181 Bende Düzce de oturuyorum yaşım 28 3. Çocuğuma hamileyim 1 kız 1 erkek çocuğum var buda erkek 19 haftalığız
Elif0080 Seyda8181 Allah bağışlasın ne güzel bir abisi ve ablası olacak doğacak minik çok şanslı maşallah diyelim 😍😍🥰
Elif0080 Kbrakrs Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️ bir Giresun fındığı geliyor desenize ☺️☺️ Giresuna gelmiştim çok güzel biryer yemyeşil çok şanslısınız 🥰
Elif0080 Bu arada hareketleri hisseden var mı? Ben son birkaç gündür net bir şekilde hissediyorum.. Önceden gaz falan sanıyorum ama değilmiş🙈 Gündüzleri daha hareketliyiz 😍 fakat sırtüstü yatınca anlayabiliyorum
Kbrakrs Elif0080 18. haftadan beri hissediyorum son 2 haftadır dışardan da belli oluyo eşim falan da görüyo dokununca hissediyor 😍🤲🏻🤲🏻 Çok güzel bi duygu 🥹🥹🥹 Evet kuzum yeşillere doğacak inşallah, yaylacı olcak kızım 🥰
oykubrakpnar Melekprenses yanlıs anlamazsanız bişey danışmak istiyorum. 5 dogum şekli nasıl yapcaksınız. Hepsi normal mi yoksa bi ksmı normal bi kısmı sezeryan mi doğurdunuz
Elif0080 Kbrakrs Ay maşallah maşallah okurken bile mutlu oldum 😍😍😍 eşimde sürekli ben göremiyorum hissedemiyorum diye yakınıp duruyor inşallah bizde yakın zamanda tadarız o duyguyu 🙏🏻😂
Hamis63626 23+4 ilk bebişim 28 yaşındayım 🥰 bebişimin tekmelerini ve hareketleri bu hafta cok fazla hissetmeye başladım baya hareketlendi sizlerde durum ne 🤲
Elif0080 Hamis63626 bende bu hafta çok daha net hissetmeye başladım ama henüz düzenli değil elbette hareketleri ☺️ gündüzleri yaramazlık yapıyoruz içerde biraz ama geceleri tık yok😬 anneye çekmiş uykucu heralde 😂 inşallah doğduğunda da böyle sakin olur geceleri🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😂
Hamis63626 Kbrakrs Elif0080 benimkide ayakta ve hareketli oldugumda uyuyo galiba uzandıgım gibi başlıyor hareketleri🤩
Aaysn Elif0080 Merhaba🥰 ben de Aydın da yaşıyorum 30 yaşındayım ilk çocuğum olacak nasip olursa oğlum 23+6 7 ekim gözüküyor
Elif0080 Aaysn Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın inşallahh bu sene sanki erkek fazla var gibime geldi benimde oğlum olacak inşallah ☺️☺️ siz hareketlerini bu haftalarda çok net hissediyorsunuzdur değil mi? 😊
Aaysn Elif0080 Amin inşallah sizinkini de.evet erkek senesi gibi bu yıl.Hareketlerini de artık daha iyi hissediyorum daha düzenli çok şükür.Tarifsiz bi duyguymuş meğer içinde bi kalbin büyüdüğünü hissetmek♥️❣️