Elif0080 Ekimde anne olacaklar kimler?? ☺️ Nerede yaşıyorsunuz cinsiyet ne yaşlar kaç?? Biraz sohbet edelim 🥰
Fatma123- Elif0080 Merhabaa ☺️ Şu an istanbulda yaşıyorum ama bitlis e taşınacağım 24 yaşındayım siz nerde yaşıyorsunuz ☺️
Seherrr06 Elif0080 ben olucam Allah nasıp ederse bişe sormak istiyorum ben 22+6 haftalık hamıleyım vajınam bazen sank kalp atıyormuş gıbı oluyor sızdede oldumu benek hareketlerı farklı yerde ama vajınam kalp gıbı atıyor ara sıra
fulyaablaoluyor Elif0080 ankara yasiyorum 3. bebegime hamileyim 1tanesi tutumadi bana cennet kapisinda bekliyor 32 yasindayim 😊
Elif0080 Fatma123- merhaba bende hem İstanbul hem Ankarada yaşıyorum eşimin işi dolayısıyla 😬🙈 bu arada eşim bitlisli 😂 27 yaşındayım 21 haftalık hamileyim bebeğim erkek ilk evladım ☺️
Meryemgundogdu2_ Merhaba ben de ikinci evladımı kucağıma alacağım nasipse inşallah 🤲🏻 26 yaşındayım İstanbul Büyükçekmecede yaşıyorum🤓
Elif0080 Meryemgundogdu2_ Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah ☺️☺️ cinsiyeti nedir kız mı erkek mi? 🥰😍
Elif0080 Melekprenses Maşallah ne kadar güzel Allahım her bir evladınızı bağışlasın iyilerle karşılaştırsın 🥰 böyle kalabalık ailelere bayılıyorum ☺️☺️
oykubrakpnar Melekprenses yanlıs anlamazsanız bişey danışmak istiyorum. 5 dogum şekli nasıl yapcaksınız. Hepsi normal mi yoksa bi ksmı normal bi kısmı sezeryan mi doğurdunuz
Elif0080 Seherrr06 bende öyle birşey olmadı şimdi ne desem yanlış olur 🤷🏻♀️doktorunuza danışın isterseniz.. Ama burada bir yazı okumuştum vajina varisi olabilir aklıma ilk o geldi 🙄 yinede siz doktora mutlaka sorun ben yanlış birşey söylemek istemem ☺️
Semaaa321 Seherrr06 ya benimde geçen başlık attım bu konu hakkında ama kimse pek bi cevap vermedi 24 girdim yeni bende senin günlerinde başladı bendede hala devam ediyor ayakları orda olduğunda hissedersin dediler ama dün doktora sordum bebek yan duruyor orda değil yani
Elif0080 fulyaablaoluyor Allahım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ meleğiniz gerçektende cennet kapısında bekliyor sizi Allahım size başka acılar yaşatmasın hiç 🙏🏻 bu arada bende Ankaraya gelip gidiyorum 27 yaşındayım ☺️☺️
Seherrr06 Sevil5513 merhaba bende sizinle aynı haftada hamıleyım benim vajınam da bazen sanki kalp atıyormuş gıbı hissediyorum sizdede oluyor mu ?
Merveozr Sevil5513 yakınız bende velibaba tarafındayım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Hangi hastaneye gidiyorsunuz yakın bir yer mi diye merak ettim
Ceycey22 Elif0080 merhabalar İstanbul Kartal da yaşıyorum 28 yaşındayım oğluşum olacak inşallah 🥰 siz nerede yaşıyorsunuz?
Elif0080 Ceycey22 Bende İstanbul Üsküdar/Ünalandayım.. eşimin işi dolayısıyla sık sık Ankaraya gelip gidiyoruz ☺️ bende 27 yaşındayım ilk evladım ve erkeekkk😍🥰
Fatma123- Elif0080 Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 😍 Bitlis Tatvana taynimiz çıktı bizimde oraya taşınacağız ☺️
Meltemms Elif0080 Lüleburgaz’da yaşıyorum 25 yaşımdayım ilk hamileliğim kız bebiş ekimin sonunu yada kasım daha net değil 😍🙏🏻
Elif0080 Meltemms Çok tatlı 😍 kız bebeklere bayılıyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın bende 27 yaşındayım 21 haftalığız bebeğim erkek ☺️☺️
Zelihaemir Meltemms bende Lüleburgaz’da yaşıyorum ☺️ 25 yaşındayım ikinci gebeliğim benimkide kız canım tesadüfe bak 😍
Kbrakrs Merhabalar ekim 9 gibi duruyor doğumum; gece yarısı itibari işe 23 hafta 5 günlük gebeyim, 33 yaşındayım ilk gebeliğim kızımız olacak nasipse 😍 Giresun’da yaşıyorum
Elif0080 Kbrakrs Allah bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ☺️ bir Giresun fındığı geliyor desenize ☺️☺️ Giresuna gelmiştim çok güzel biryer yemyeşil çok şanslısınız 🥰
Ays_cskn Elif0080 selam ben ankarada yasiyorum suan 23+2 yiz cinsiyetimiz kız 28 yasindayim ☺ dogum 10 ekim gibi gözüküyor kismetse ama ilk dogumum sezeryan oldugu icin buda kismetse ya eylul sonu yada ekim basi olur diye tahmin ediyorum ☺
Elif0080 Ays_cskn Bende Ankaraya gelip gidiyorum eşimin işi dolayısıyla Çankaya kırkkonaklar tarafındayım ☺️ 27 yaşındayım ve bizde 21 haftalığız 🥰